سالاد جوانه ی گندم با سس سویا
مواد لازم برای 6 نفر:
جوانه ی گندم ......................................................۲۵۰ گرم
مغز كرفس ریز خرد كرده ........................................۱ فنجان
خیارشور ریز خرد كرده........................................... ۱ فنجان
سبزیجات خرد كرده (جعفری، ترخون و پیازچه) ...........۱ فنجان
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد كرده ..................... ۱ فنجان
فیله ی گوجه فرنگی ریز خرد كرده ......................... ۱ فنجان
آبلیموی تازه ......................................................۴ قاشق سوپخوری
مواد لا زم سس:
روغن زیتون .....................................................۳ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه.................................................... ۴ قاشق سوپخوری
ماست چكیده ی موسیر .................................. ۱ فنجان
سس سویا .................................................. ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سفید ........................................ به میزان لا زم
روش تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط كنید.
برای تهیه ی سس نیز تمام مواد را با هم مخلوط كنید. سپس آن را به سالا د بیفزائید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.