آبگوشت مایچه
مواد لازم برای تهیه ی 4 پیمانه (1لیتر):
ماهیچه ی گوسفند ..........................۱ عدد
آب.................................................۱ لیرت (۴ لیوان)
اسقه ی درخ كدره ی كرفس..............۱ عدد (۵۷ گرم)
سیب زمینی متوسط درخ كدره ..........۱ عدد (۰۰۲ گرم)
جو .............................................. ۱ قشاق سوخپوری
هویج متوسط درخ كدره .................. ۱ عدد (۰۲۱ گرم)
روش تهیه :
گوشت را همراه با آب، در قابلمه ی مناسبی قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا آرام بپزد. در اواخر پخت، كرفس، سیب زمینی، جو و هویج را به آن بیفزائید و بگذارید سبزیجات هم پخته شود. سپس استخوان های گوشت را جدا كنید و دور بریزید.
طی چند مرحله، گوشت، آب آن و سبزیجات را در مخلوط كن بریزید و بزنید تا سوپ صاف شود.
یادآوری: این غذا را می توانید به صورت دربسته، تا ۲ روز در یخچال نگهداری كنید.