Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 03:58

5
اسفند
آبگوشت مایچه

آبگوشت مایچه

طرز تهیه آبگوشت مایچه

آبگوشت مایچه

 

 

مواد لازم برای تهیه ی 4 پیمانه (1لیتر):

 

ماهیچه ی گوسفند ..........................۱ عدد

آب.................................................۱ لیرت (۴ لیوان)

اسقه ی درخ كدره ی كرفس..............۱ عدد (۵۷ گرم)

سیب زمینی متوسط درخ كدره ..........۱ عدد (۰۰۲ گرم)

جو .............................................. ۱ قشاق سوخپوری

هویج متوسط درخ كدره .................. ۱ عدد (۰۲۱ گرم)

 

روش تهیه :

 

گوشت را همراه با آب، در قابلمه ی مناسبی قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا آرام بپزد. در اواخر پخت، كرفس، سیب زمینی، جو و هویج را به آن بیفزائید و بگذارید سبزیجات هم پخته شود. سپس استخوان های گوشت را جدا كنید و دور بریزید.

طی چند مرحله، گوشت، آب آن و سبزیجات را در مخلوط كن بریزید و بزنید تا سوپ صاف شود.

یادآوری: این غذا را می توانید به صورت دربسته، تا ۲ روز در یخچال نگهداری كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آبگوشت مایچه تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز