ماهی شکم پر به روش تایلندی
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر :
ماهی..................................... ۵/۱ كیلوگرم
نمک و فلفل ............................ به میزان لا زم
آبلیمو .................................... ۲ قاشقسوپخوری
فلفل قرمز خرد كرده................. ۲ عدد
پیازچه ی خرد كرده.................. ۵ عدد
لوبیا سبز خردكرده................... ۵ قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد كرده ...................۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل شیرین ...............۲ قاشق چایخوری
برگ ریحان خرد كرده .............. ۴ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد كرده.................. ۴ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ماهی را پاک و آبشش های آن را خارج كنید. شكم ماهی را برش دهید و داخل آن را كاملا خالی كنید. سپس با نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار كنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در همین سس در یخچال قرار دهید.
فلفل قرمز خرد كرده، پیازچه، لوبیاسبز، زنجبیل، سس فلفل، ریحان و گشنیز را در ظرفی با هم تركیب كنید و شكم ماهی را پر نمائید و فویل را چرب یا روغنی كنید.
بعد ماهی را داخل آن و در توری مخصوص ماهی قرار دهید و روی باربیكیو یا كباب پز بگذارید، یا داخل فر در حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید.