Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:58

5
اسفند
ماهی شکم پر به روش تایلندی

ماهی شکم پر به روش تایلندی

طرز تهیه ماهی شکم پر به روش تایلندی

ماهی شکم پر به روش تایلندی

 

 

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر :

 

ماهی..................................... ۵/۱ كیلوگرم

نمک و فلفل ............................ به میزان لا زم

آبلیمو .................................... ۲ قاشقسوپخوری

فلفل قرمز خرد كرده................. ۲ عدد

پیازچه ی خرد كرده.................. ۵ عدد

لوبیا سبز خردكرده................... ۵ قاشق سوپخوری

زنجبیل خرد كرده ...................۱ قاشق سوپخوری

سس فلفل شیرین ...............۲ قاشق چایخوری

برگ ریحان خرد كرده .............. ۴ قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده.................. ۴ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ماهی را پاک و آبشش های آن را خارج كنید. شكم ماهی را برش دهید و داخل آن را كاملا  خالی كنید. سپس با نمک، فلفل و آبلیمو مزه  دار كنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در همین سس در یخچال قرار دهید.

فلفل قرمز خرد كرده، پیازچه، لوبیاسبز، زنجبیل، سس فلفل، ریحان و گشنیز را در ظرفی با هم تركیب كنید و شكم ماهی را پر نمائید و فویل را چرب یا روغنی كنید.

بعد ماهی را داخل آن و در توری مخصوص ماهی قرار دهید و روی باربیكیو یا كباب پز بگذارید، یا داخل فر در حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید.

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ماهی شکم پر به روش تایلندی تعداد بازديد: 653 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز