آش جو
مواد لازم برای۱۰ تا۱۲ نفر
گوشت با استخوان دنده یا گردن..........................نیم كیلوگرم
پیاز خرد كرده..................................................۱ عدد
جو پوست گرفته ............................................۴ پیمانه
تره، جعفری، شویدو گشنیز.............................۱ كیلوگرم
نخود..........................................................۱ پیمانه
عدس........................................................۱ پیمانه
لوبیا سفید ................................................۱ پیمانه
زردچوبه ...................................................۲ قاشق چایخوری
كشک......................................................۲ پیمانه
نعناع و سیر داغ برای تزئین ........................به مقدار لازم
پیاز داغ...................................................۲-۳ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
گوشت را با پیاز بپزید و استخوان ها را از آن جدا كنید.
بعد جو را با آب در قابلمه ای بپزید و نیمی از جو پخته را بكوبید و با سبزی پخته، نخود، لوبیا و عدس به مواد قبلی بیفزائید و همه ی مواد را با هم مخلوط كنید.
زردچوبه را نیز با كمی روغنِ داغ كرده مخلوط نمائید و اضافه كنید.
سپس آش را روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد و جا بیفتد. اكنونكشک را بیفزائید و آش را هم بزنید.
آنگاه شعله را خاموش كنید، آش را در ظرف مناسب بكشید و روی آن را با نعناع، سیرداغ و پیاز داغ تزئین كنید.