Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:14

5
اسفند
آش جو

آش جو

طرز تهیه آش جو

آش جو

 

 

مواد لازم برای۱۰ تا۱۲ نفر

گوشت با استخوان دنده یا گردن..........................نیم  كیلوگرم

پیاز خرد كرده..................................................۱ عدد

جو پوست گرفته ............................................۴ پیمانه

تره، جعفری، شویدو گشنیز.............................۱ كیلوگرم

نخود..........................................................۱ پیمانه

عدس........................................................۱ پیمانه

لوبیا سفید ................................................۱ پیمانه

زردچوبه ...................................................۲ قاشق چایخوری

كشک......................................................۲ پیمانه

نعناع و سیر داغ برای تزئین ........................به مقدار لازم

پیاز داغ...................................................۲-۳ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

گوشت را با پیاز بپزید و استخوان ها را از آن جدا كنید.

بعد جو را با آب در قابلمه ای بپزید و نیمی از جو پخته را بكوبید و با سبزی پخته، نخود، لوبیا و عدس به مواد قبلی بیفزائید و همه ی مواد را با هم مخلوط كنید.

زردچوبه را نیز با كمی روغنِ داغ كرده مخلوط نمائید  و اضافه كنید.

سپس آش را روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد و جا بیفتد. اكنونكشک را بیفزائید و آش را هم بزنید.

آنگاه شعله را خاموش كنید، آش را در ظرف مناسب بكشید و روی آن را  با نعناع، سیرداغ و پیاز داغ تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آش جو تعداد بازديد: 715 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز