دمی گوجه فرنگی
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ..............................................................................۵۰۰ گرم
پیاز ..................................................................................۱ عدد
كره.............................................................................۱۵۰ گرم
هویج متوسط ..................................................................۲ عدد
سیب زمینی متوسط (به صورت نگینی خرد شود.) ................۲ عدد
گوجه فرنگی..............................................................۷۵۰ گرم
نمک و فلفل...............................................................به مقدار لا زم
زیره ی سیاه ............................................................۱ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی.........................................................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
برنج را با پیمانه، اندازه گیری كنید و به ازای هر پیمانه برنج، ۲ پیمانه آب ولرم بریزید و بگذارید برنج خیس بخورد. سپس پیاز خرد كرده را در كره سرخ كنید. آنگاه هویج رنده شده و سیب زمینی را به آن اضافه كنید و اجازه دهید كمی سرخ شود.
سپس گوجه فرنگی های ریز رنده شده را به مواد بیفزائید و بگذارید كمی آب گوجه فرنگی ها كشیده شود.
آنگاه برنج را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه كنید و زمانی كه آب برنج جمع شد، زیره ی شسته شده را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آن را دم بگذارید.
یادآوری: برای خوش طعم شدن برنج می توانید ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی ، به گوجه فرنگی بیفزائید.