رولت اسفناج و سبزیجات تازه
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج .......................................................۱ كیلوگرم
نمک و فلفل.................................................به مقدار لا زم
شنبلیله خشک ...........................................۱ قاشق چایخوری
آرد.............................................................۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ......................................................۴ تا ۵ عدد
روغن مخصوص سرخ كردنی............................یک دوم پیمانه
مواد لازم میانی:
روغن زیتون................................................۲ قاشق سوپخوری
هویج كوچک نگینی خردكرده.........................۲ عدد
مغز كرفس ظریف و نازک ،خردكرده ...............۱ ساقه
فلفل دلمه ای سبز كوچک، خردكرده ............۱ عدد
قارچ ریز خردكرده .................................۲۰۰ گرم
كنسرو ذرت شیرین ..............................یک دوم قوطی كوچک
نمک و فلفل........................................به میزان لا زم
پنیر مزه دار( مثل پنیر چدار)....................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و هویج و كرفس را همراه با فلفل دلمه ای به آن بیفزائید و روی حرارت ملا یم كمی تفت دهید.
آنگاه قارچ را مخلوط كنید و بگذارید سبزیجات با آبی كه از قارچ خارج می شود كمی نرم شود. بعد كنسرو ذرت، نمک و فلفل را مخلوط كنید. سپس پنیر مزه دار را اضافه و مخلوط كنید و كنار بگذارید.
روش تهیهی رولت اسفناج:
اسفناج تمیز و خرد كرده را همراه با نمک و فلفل و شنبلیله، چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا آبش كشیده شود. بعد آن را خنک كنید. آرد و تخم مرغ ها را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون در تابه ای مستطیل شكل (۲۵ف۳۰سانتیمتر )روغن بریزید و روی حرارت داغ كنید و بعد از روی حرارت بردارید. مواد را داخل آن بریزید و با پشت قاشق كاملا صاف و یكدست كنید.
آنگاه مواد كوكو را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد بپزید ولی مراقب باشید خشک نشود. سپس روی كاغذ آلومینیوم برگردانید.
بعد از مواد آماده روی آن بریزید و از قسمت طول آن را رول كنید و داخل فویل بپیچید.
آنگاه در سینی فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجهی سانتیگراد در طبقهی وسط بگذارید. بعد از فر خارج كنید و از كاغذ آلومینیوم جدا سازید و مطابق شكل برش بزنید. آنگاه با چند برگ اسفناج آن را تزئین كنید.