Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:02

5
اسفند
رولت اسفناج و سبزیجات تازه

رولت اسفناج و سبزیجات تازه

طرز تهیه رولت اسفناج و سبزیجات تازه

رولت اسفناج و سبزیجات تازه

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

 

اسفناج .......................................................۱ كیلوگرم

نمک و فلفل.................................................به مقدار لا زم

شنبلیله خشک ...........................................۱ قاشق چایخوری

آرد.............................................................۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ......................................................۴ تا ۵ عدد

روغن مخصوص سرخ كردنی............................یک دوم پیمانه

 

مواد لازم میانی:

روغن زیتون................................................۲ قاشق سوپخوری

هویج كوچک نگینی خردكرده.........................۲ عدد

مغز كرفس ظریف و نازک ،خردكرده ...............۱ ساقه

فلفل دلمه ای سبز كوچک، خردكرده ............۱ عدد

قارچ ریز خردكرده  .................................۲۰۰ گرم

كنسرو ذرت شیرین ..............................یک دوم قوطی كوچک

نمک و فلفل........................................به میزان لا زم

پنیر مزه دار( مثل پنیر چدار)....................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و هویج و كرفس را همراه با فلفل دلمه ای به آن بیفزائید و روی حرارت ملا یم كمی تفت دهید.

آنگاه قارچ را مخلوط كنید و بگذارید سبزیجات با آبی كه از قارچ خارج می شود كمی نرم شود. بعد كنسرو ذرت، نمک و فلفل را مخلوط كنید. سپس پنیر مزه دار را اضافه و مخلوط كنید و كنار بگذارید.

 

روش تهیه‌ی رولت اسفناج:

اسفناج تمیز و خرد كرده را همراه با نمک و فلفل و شنبلیله، چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا آبش كشیده شود. بعد آن را خنک كنید. آرد و تخم مرغ ها را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون در تابه ای مستطیل شكل (۲۵ف۳۰سانتیمتر )روغن بریزید و روی حرارت داغ كنید و بعد  از روی حرارت بردارید. مواد را داخل آن بریزید و با پشت قاشق كاملا  صاف و یكدست كنید.

آنگاه مواد كوكو را در طبقه  ی وسط فر قرار دهید و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید ولی مراقب باشید خشک نشود. سپس روی كاغذ آلومینیوم برگردانید.

بعد از مواد آماده روی آن بریزید و از قسمت طول آن را رول كنید و داخل فویل بپیچید.

آنگاه در سینی فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجهی سانتیگراد در طبقه‌ی وسط بگذارید. بعد از فر خارج كنید و از كاغذ آلومینیوم جدا سازید و مطابق شكل برش بزنید. آنگاه با چند برگ اسفناج آن را تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رولت اسفناج و سبزیجات تازه تعداد بازديد: 1241 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز