سالاد لوکزامبورگ
مواد لازم :
سوسیس پخته....................................۳۰۰ گرم
سیبزمینی پخته....................................۱ كیلوگرم
ژامبون خرد شده ...................................۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس سالاد:
جعفری خرد شده...................................۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده....................................... ۱ عدد
مواد لازم برای تهیهی سس:
سس خردل تند..................................۱ قاشق سوپخوری
سركه انگور.......................................۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا كنجد ...........................۸ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
سوسیسها را حلقهحلقهكنید. سیبزمینیها را پوست بگیرید و به ضخامت سه تا چهار میلیمتر حلقهحلقه كنید. تمام مواد لازم برای سس سالاد را با هم مخلوط كنید. ژامبونها را در یك تابه سرخ كنید. سیبزمینیها را در یك بشقاب بچینید و سوسیس پخته شده را خرد كنید و روی آنها قرار دهید; ژامبونها را هم اضافه كنید. سس سالاد را روی تمام مواد بریزید.
یاد آوری ۱ : اگر تحت رژیم لاغری هستید یا چربی خون بالایی دارید، به جای ۸ قاشق روغن از ۴ قاشق روغن برای تهیه سس استفاده كنید.
یاد آوری ۲ : در مصرف سوسیس اعتدال را رعایت نمایید و آن را از فروشگاههای معتبر تهیه كنید .