Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:22

5
اسفند
سالاد لوکزامبورگ

سالاد لوکزامبورگ

طرز تهیه سالاد لوکزامبورگ

سالاد لوکزامبورگ

 

 

مواد لازم :

 

سوسیس پخته....................................۳۰۰ گرم

سیب‌زمینی پخته....................................۱ كیلوگرم

ژامبون خرد شده ...................................۱۰۰ گرم

 

مواد لازم برای سس سالاد:

جعفری خرد شده...................................۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد شده....................................... ۱ عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

سس خردل تند..................................۱ قاشق سوپخوری

سركه انگور.......................................۲ قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا كنجد ...........................۸ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

سوسیس‌ها را حلقه‌حلقه‌كنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به ضخامت سه تا چهار میلیمتر حلقه‌حلقه كنید. تمام مواد لازم برای سس سالاد را با هم مخلوط كنید. ژامبون‌ها را در یك ‌تابه سرخ كنید. سیب‌زمینی‌ها را در یك بشقاب بچینید و سوسیس پخته شده را خرد كنید و روی آ‌نها قرار دهید; ژامبون‌ها را هم اضافه كنید. سس سالاد را روی تمام مواد بریزید.

یاد آوری ۱ : اگر تحت رژیم لاغری هستید یا چربی خون بالایی دارید، به جای ۸ قاشق روغن از ۴ قاشق روغن برای تهیه  سس استفاده كنید.

یاد آوری ۲ : در مصرف سوسیس اعتدال را رعایت نمایید و  آن  را از  فروشگاه‌های معتبر تهیه كنید .

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد لوکزامبورگ تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز