سوپ پیاز انگلیسی
مواد لازم برای 4 نفر:
تره فرنگی شسته شده.............................................۲ عدد
پیاز قرمز كاملا خرد كرده ...........................................۱ عدد
كره ......................................................................۲ قاشق سوپخوری
عصاره ی سوپ مرغ یا گوشت ..................................۶۰۰ میلی لیتر
كلم سفید كوچک خرد كرده ......................................۱ عدد
ادویه ی گل میخک آسیاب كرده...................................یک هشتم قاشق چایخوری
زعفران ..................................................................یک هشتم قاشق چایخوری
پوست جوز هندی ....................................................یک ششم قاشق چایخوری
نمک......................................................................نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب كرده............................................یک چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه :
تره فرنگی ها را به قطعات ۵ سانتیمتری ببرید و همراه پیاز خرد كرده در تابه ای بزرگ و روی شعله ی ملا یم، در كره تفت دهید تا قدری نرم شوند. سایر مواد را به تابه بیفزائید و آنها را بجوشانید.
شعله را كم كنید و تابه را به مدت ۳۰ دقیقه، یا تا زمانی كه كلم نرم شود، روی آن حرارت دهید.
برای خوش طعم شدن سوپ، به آن چاشنی اضافه نمائید. حالا سوپ را به صورت داغ سرو كنید.