پلو با سبزیجات
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج..........................................................۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
گل كلم (ریز گل گل شده)............................۳ پیمانه (۲۰۰ گرم)
هویج متوسط ...........................................۲ عدد
روغن زیتون...............................................یک دوم پیمانه
اسفناج خرد كرده ........................................۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد كرده ............۴ عدد
پنیر پیتزای رندیده.......................................۲ پیمانه
پودر نان (در صورت تمایل) ...........................یک دوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه......................................به مقدار دلخواه
روش تهیه:
ابتدا برنج را به صورت كته بپزید و كنار بگذارید.
گل كلم و هویج را جداگانه با مقداری آب، نیم پز كنید و در آبكش بریزید تا آب آن برود. هویج را حلقه حلقه كنید.
روغن زیتون را در قابلمه ی مناسبی با حرارت متوسط داغ كنید.
سپس اسفناج را اضافه نمائید و ۷ دقیقه تفت دهید.
گوجه فرنگی را هم بیفزائید و ۳ دقیقه ی دیگر به سرخ كردن آنها ادامه دهید.
برنج پخته و سبزیجات دیگر را در یک كاسه ی بزرگ مخلوط كنید.
نمک و دیگر مواد یاد شده را بجز یک پیمانه پنیر پیتزای رندیده اضافه كنید.
مواد را بیش از حد به هم نزنید. مواد مخلوط شده را در ظرف پیركس (نسوز) یا نچسب بریزید. باقیمانده ی پنیر پیتزا را روی مواد نامبرده بریزید و روی آن را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید. ظرف را در فری كه با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم شده بگذارید.
بعد از ده دقیقه كاغذ آلومینیوم را از روی آن بردارید و ۱۰ دقیقه ی دیگر بگذارید در فر بماند.
این پلو را در ظرف مناسبی بپزید تا بتوانید با همان ظرف سر میز برده و میل كنید.