ته چین رب انار
مواد لازم کوفته قلقلی برای 5 تا 6 نفر :
گوشت چرخكرده ....................................۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ریز رنده شده..............................۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه....................................به اندازه ی كافی
زیره و دارچین.............................................مجموعاً ۲ قاشق چایخوری
كره..........................................................۵۰ گرم
رب انار تازه و قرمز ....................................۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه ی پلو:
برنج ................................................۶۰۰ گرم
روغن...............................................۱۵۰ گرم
پیاز داغ نگینی .................................۱۰۰ گرم
زعفران حل شده ی غلیظ.......................۱ قاشق چایخوری
خلا ل پسته برای تزئین .....................۵۰ گرم
دانهی انار قرمز برای تزئین.....................كمی
روش تهیه :
روش تهیه ی كوفته ها:
گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و بقیه ی ادویه ها و كمی زعفران خوب ورز دهید و گلوله های كمی درشت تر از نخود درست كنید و در كره تفت بدهید. در پایان، ۳ قاشق از رب انار را به كوفته قلقلی ها بیفزائید و كنار بگذارید.
روش تهیه ی پلو:
برنج را به روش همیشگی آماده و آبكش كنید، بعد داخل یک ظرف نسوز (پیركس) مناسب را محافظ بیندازید. كمی روغن در ظرف بریزید. مقداری از برنج را با رب انار قرمز مخلوط كرده، در كف قابلمه بریزید. سپس مقداری از گوشت ها و پیازداغ ها را روی آن بریزید و مجدداً قدری پلو روی آن بدهید. آخرین لا یه ی برنج را با زعفران آغشته كرده، روی برنج بریزید و با دست كاملا فشرده كنید. لبه های محافظ را روی پلو كشیده، درِ آن را با فویل ببندید و در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت یک ساعت دم كنید. در پایان، باقیمانده ی روغن را روی پلو داده، در ظرف مناسبی برگردانید و روی آن را با خلا ل پسته و دانه های انار تزئین كنید.
یادآوری: برای تهیه ی این غذا، حتی الا مكان سعی كنید آب انار تازه و قرمز تهیه كنید و یک رب انار خوشرنگ و تازه داشته باشیدتا رنگ غذا تیره نشود.