کتلت دسته دار با سس قارچ
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :
آرد سوخاری .......................................................................سه چهارم پیمانه
پودر سیر...........................................................................۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز .............................................................۱ قاشق چایخوری
گوشت راسته كه قسمتی از دنده به آن متصل باشد ...............۴ عدد
پیاز متوسط ......................................................................۱ عدد
نمک...............................................................................مقداری
روغن.............................................................................به مقدار لا زم
آرد معمولی....................................................................یک چهارم پیمانه
لیموترش، گوجه فرنگی ریز و سس قرمز برای تزئین................به مقدار لازم
مواد مورد نیاز سس قارچ:
كره ..........................................................................۵۰ گرم
پیاز ............................................................................۱ عدد
سیر ....................................................................... ۱ حبه
قارچ .................................................................. ۲۰۰ گرم
آبلیمو و نمک ...................................................... به مقدار لا زم
آرد .................................................................... یک قاشق سوپخوری
آب گوشت یا آب سبزیجات....................................... ۱ پیمانه
خامه ................................................................یک سوم پیمانه
روش تهیه :
آرد سوخاری یا مغز نان سفید را با پودر سیر و فلفل قرمز و سیاه مخلوط كنید. گوشت ها را یک شب قبل در ظرف دربسته، با پیاز و نمک در روغن مخلوط و در یخچال نگهداری كنید. سپس گوشت ها را در آرد بغلتانید و خوب تكان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. برش گوشت ها را كمی با استیک كوب بكوبید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید، در روغن سرخ كنید و با لیمو ترش، گوجه فرنگی ریز و سس قرمز تزئین نمائید و دسته ها را نیز با فویل بپیچید.
روش تهیه سس قارچ:
كره را در ظرف مناسبی آب كرده، پیاز رندیده را اندكی سرخ كنید و سیر را بیفزائید. قارچ رابه همراه آبلیمو و نمک اضافه كنید تا نرم و سفید شوند. آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه كنید. دوباره به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود و در پایان، خامه را بیفزائید.