کتلت قارچ صدفی
مواد لازم برای 4 نفر :
قارچ .......................................................۵۰۰ گرم
سیر ...........................................................۲ حبه
مغز نان باگت پودر شده..................................۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ...................................................۲ عدد كوچک
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه ی كاری............... به میزان لا زم
روغن مایع سرخ كردنی................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
قارچ ها را خوب بشوئید و بفشارید تا آب آن كاملا گرفته شود. بعد با دستگاه ۱، ۲، ۳ خرد كنید. سپس سیر را رنده كنید و به آن بیفزائید. حالا مغز نان باگت را پس از خشک كردن پودر كنید و به مواد قبلی بیفزائید. یک عدد تخم مرغ را نیز به مواد یاد شده افزوده و خوب مخلوط كنید. چنانچه نیاز به تخم مرغ بعدی بود، آن را هم بیفزائید. اكنون نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه ی كاری را اضافه كنید. سپس از مواد، گلوله هائی به شكل كتلت درست كنید. حالا در ماهیتابه روغن بریزید تا داغ شود. بعد كتلت ها را در آن قرار دهید تا یک طرف آن سرخ شود. سپس پشت و رو كنید تا طرف دیگر كتلت ها نیز سرخ شود. حال آنها را بر روی دستمال های خشک كن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و آماده ی مصرف گردد.
یادآوری: مغز نان باگت را در فر قرار دهید تا خشک شود. بعد آن را آسیاب كنید. سپس روی حرارت تفت دهید. حالا ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید و در شیشه های در دار بریزید. این مغز نان باگت را، به مدت طولا نی می توان نگهداری كرد.