ترش تره
مواد لازم برای 4 نفر :
سبزی ...........................................۵/۱ كیلوگرم
(شامل: گشنیز، تره، اسفناج، برگ سیر در صورت موجود بودن، اسفناج و شوید)
روغن .........................................۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ..............................به مقدار لا زم
آب نارنج یا آبغوره ........................یک استكان
تخم مرغ ..................................۴ عدد درسته
روش تهیه :
سبزی را بعد از شستن ساطوری كنید و روی اجاق بگذارید تا بخارپز شود و آب آن كاملاً گرفته شود. بعد با روغن سرخ كنید. سپس ادویه و آب نارنج یا آبغوره را بیفزائید و اجازه دهید به آرامی بپزد. وقتی به روغن افتاد، تخم مرغ را روی آن بریزید یا به صورت نیمرو سرخ كنید و روی آن بگذارید. سپس در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.