Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:04

5
اسفند
دمی زیره

دمی زیره

طرز تهیه دمی زیره

دمی زیره

 

 

مواد لازم برای 5 نفر :

 

برنج..........................................۵۰۰ گرم

پیاز متوسط ..................................۲ عدد

كره ی آبكرده ................................۱۰ قاشق سوپخوری

نمک ..........................................به میزان لا زم

سیب زمینی متوسط .....................۲ تا ۳ عدد

زیره  ی  سیاه...............................۲ قاشق سوپخوری

زعفران ......................................۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

برنج ایرانی را پیمانه كنید. برای هر پیمانه برنج ۲ پیمانه آب ولرم بریزید; به طوری كه به اندازه ی یک بند انگشت روی برنج آب باشد. حداقل ۲ تا ۳ ساعت بگذارید خیس بخورد. پیاز را ریز خرد كنید و در كره ی آب شده سرخ نمائید. آب برنج، نمک و سیب زمینی خلا لی خرد كرده را بریزید.  وقتی آبش جوش آمد برنج را به آن بیفزائید. آبش كه جمع شد، زیره ی پاک كرده را روی برنج بپاشید و مخلوط كنید. حالا  آن را دم بگذارید و بعد از پخت، زعفران را روی آن دهید.

یادآوری ۱: هر میزان پیمانه ی برنج را بیش تر می كنید، به همان نسبت آب بیفزائید ولی ظرف را بزرگ تر كنید. اگر برنج پاكستانی است، پیمانه ی آب را سرخالی بگیرید. حرارت گاز باید زیاد باشد تا آب برنج خشک شود; و بعد آن را دم بگذارید.

یادآوری ۲: اگر نمی خواهید برنج را آبكش كنید،  به روش دمی به اندازه ی ۱۰ نفر می توان پخت.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دمی زیره تعداد بازديد: 4903 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز