Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:14

5
اسفند
چیزاکلر (اکلر پنیر)

چیزاکلر (اکلر پنیر)

طرز تهیه چیزاکلر (اکلر پنیر)

چیزاکلر (اکلر پنیر)

 

  

مواد لازم برای 6 نفر :

 

آب  .....................................................۴۰۰ میلی لیتر

كره.....................................................۱۰۰ گرم

آرد  ....................................................۲۵۰ گرم

تخم مرغ.................................................۴ عدد

وانیل....................................................یک هشتم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر..........................................یک چهارم قاشق چایخوری

نمک..................................................یک سوم قاشق چایخوری

 

مواد لا زم داخل اكلر:

كره ................................................۱۵۰ گرم

پنیر خامه ای ..................................۱۵۰ گرم

گردوی خرد كرده..............................۱۰۰ گرم

پسته ی خلا ل كرده ........................۱۰۰ گرم

خامه ...........................................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آب و كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره در آب حل شود و به جوش آید. سپس آرد را اضافه كنید و روی حرارت ملا یم، با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود. آنگاه از ظرف خارج نمائید و كنار بگذارید تا سرد شود. بعد، تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه و خوب مخلوط كنید. دقت داشته باشید كه تا تخم مرغ اول خوب جذب خمیر نشده، تخم مرغ بعدی را نیفزائید. بعد از اینكه همه ی تخم مرغ ها را به خمیر اضافه كردید، وانیل، بیكینگ پودر و نمک را نیز داخل خمیر ریخته، آن را در قیف پارچه ای با ماسوره‌ی كنگره دار بریزید و در سینی، با فاصله به صورت گل های كوچک و یا یكجا در قالب گرد یا بیضی میان خالی بریزید و در فری كه از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم شده، به مدت نیم ساعت در طبقه ی وسط قرار دهید تا بپزد و طلا ئی شود. بعد از سرد شدن، بغل نان ها را چاک دهید و با مواد پر كنید.

روش تهیه ی مواد داخل اكلر:

مواد داخل اكلر را با هم مخلوط و داخل نان ها را با آن پر كنید. سپس در ظرف مناسبی بچینید و میل كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چیزاکلر، اکلر پنیر تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز