اردور پفی
مواد لازم برای 6 نفر :
كره..........................................................۶۰ گرم
آب..........................................................دوسوم پیمانه
آرد .......................................................دوسوم پیمانه
تخم مرغ...................................................۲ عدد
زرده ی تخم مرغ ......................................۱ عدد
كنجد ......................................................۲ قاشق چایخوری
مواد لا زم برای مخلوط داخل نان های پفی:
كره........................................................۱ قاشق سوپخوری
پیازچه ی خرد كرده .................................۳ قاشق سوپخوری
فیله ی پخته و خرد كرده ی مرغ.................یک دوم فنجان
پوست لیموی رندیده ...............................یک دوم قاشق چایخوری
فلفل.....................................................یک چهارم قاشق چایخوری
ماست چكیده .........................................۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
فر را با حرارت ۴۲۵ درجه ی فارنهایت گرم كنید. كره و آب را روی حرارت به جوش آورید و آرد را یكباره اضافه كنید و به سرعت هم بزنید تا خمیر به دست آمده، یكدست شود و از كنار ظرف جدا گردد. بعد آن را از حرارت دور كنید. وقتی ولرم شد، تخم مرغ ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. خمیر حاصله را در قیف بریزید و داخل سینی فر – كه كاغذ انداخته اید – با فاصله بگذارید و با زرده ی تخم مرغ و كنجد، روی آنها را تزئین كنید. آنگاه در طبقه ی وسط فر، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلا ئی شود.
روش تهیه ی مخلوط داخل اردور پفی:
كره را در حرارت ملا یم ذوب كنید و پیازچه را به آن بیفزائید. بعد یک تا دو دقیقه هم بزنید تا كمی نرم شود. حالا از روی حرارت بردارید. فیله ی مرغ، پوست لیموی رندیده، فلفل و ماست چكیده را با آن مخلوط كنید و داخل نان های پفی بگذارید. اكنون اردور آماده را در سینی بچینید و با شوید و تربچه یا به صورت دلخواه تزئین كنید.