کوکوی ورمیشل
مواد لازم برای 4 نفر :
فلفل دلمه ای قرمز كوچک ..........................۱ عدد
ورمیشل ................................................۵۰ گرم
نمک و فلفل ..........................................به میزان لا زم
تخم مرغ...............................................۶ عدد
خامه ی پاستوریزه ...............................۶۰ میلی لیتر
ریحان و جعفری ساطوری كرده ی تازه
از هر كدام .......................................۱ قاشق سوپخوری
پنیر پارمیزان رندیده (رنده شده)............۱۰۰ گرم
پیاز كوچک..........................................۱ عدد
كره ..................................................۲۵ گرم
روغن زیتون.......................................۱ قاشق سوپخوری
سیر ..............................................۱ حبه
روش تهیه :
فلفل دلمه ای را به تكه های بزرگ تقسیم و در فر گریل و به صورت نواری خرد كنید. ورمیشل را به قطعات ۲ سانتیمتری خرد كنید و با آب جوش و نمک به مدت ۸ دقیقه بپزید و آبكش كنید و بگذارید كمی خنک شود. تخم مرغ ها را در ظرف گودی بشكنید. خامه و سبزیجات را اضافه و خوب مخلوط كنید. سپس دو سوم از پنیر پارمیزان را به همراه نمک و فلفل بیفزائید. آنگاه ورمیشل های خرد شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه كنید و هم بزنید.
پیاز را با كره و روغن زیتون در یک تابه بزرگ تفت دهید تا پیاز كمی تغییر رنگ دهد. سیر و فلفل دلمه ای را نیز اضافه كنید. آنگاه مخلوط تخم مرغ و ورمیشل را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها ببندند ولی كاملا سفت نشوند. باقیمانده ی پنیر را روی كوكو بریزید و بدون در به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. این غذا را می توانید به صورت سرد یا گرم میل كنید.