Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 14:12

5
اسفند
کوکوی ورمیشل

کوکوی ورمیشل

طرز تهیه کوکوی ورمیشل

کوکوی ورمیشل

 

  

مواد لازم برای 4 نفر :

 

فلفل دلمه ای قرمز كوچک ..........................۱ عدد

ورمیشل ................................................۵۰ گرم

نمک و فلفل ..........................................به میزان لا زم

تخم مرغ...............................................۶ عدد

خامه ی پاستوریزه ...............................۶۰ میلی لیتر

ریحان و جعفری ساطوری كرده ی تازه     

از هر كدام .......................................۱ قاشق سوپخوری

پنیر پارمیزان رندیده (رنده شده)............۱۰۰ گرم

پیاز كوچک..........................................۱ عدد

كره ..................................................۲۵ گرم

روغن زیتون.......................................۱ قاشق سوپخوری

سیر ..............................................۱ حبه

 

روش تهیه :

 

فلفل دلمه ای را به تكه های بزرگ تقسیم و در فر گریل و به صورت نواری خرد كنید. ورمیشل را به قطعات ۲ سانتیمتری خرد كنید و با آب جوش و نمک به مدت ۸ دقیقه بپزید و آبكش كنید و بگذارید كمی خنک شود. تخم مرغ ها را در ظرف گودی بشكنید. خامه و سبزیجات را اضافه و خوب مخلوط كنید. سپس دو سوم از پنیر پارمیزان را به همراه نمک و فلفل بیفزائید. آنگاه ورمیشل های خرد شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه كنید و هم بزنید.

پیاز را با كره و روغن زیتون در یک تابه بزرگ تفت دهید تا پیاز كمی تغییر رنگ دهد. سیر و فلفل دلمه ای را نیز اضافه كنید. آنگاه مخلوط تخم مرغ و ورمیشل را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها ببندند ولی كاملا  سفت نشوند. باقیمانده ی پنیر را روی كوكو بریزید و بدون در به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. این غذا را می توانید به صورت سرد یا گرم میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوکوی ورمیشل تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز