Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:12

5
اسفند
ماهی دانمارکی

ماهی دانمارکی

طرز تهیه ماهی دانمارکی

ماهی دانمارکی

 

 

مواد لازم برای خمیر ورقه ای (1) (برای 6 نفر ):

 

آرد.......................................................................۴۱۰ گرم

كره  ....................................................................۵۰ گرم

نمک ....................................................................۱ قاشق چایخوری

آب سرد یخچالی....................................................۱ تا ۵/۱ پیمانه

 

مواد لا زم میانی (۲):

كره ی سرد......................................................۴۵۰ گرم

نمک..............................................................۱ قاشق چایخوری

آبلیموی تازه...................................................۶ قاشق چایخوری

آرد سرد .......................................................۱۳۰ گرم

 

مواد لا زم داخل خمیر:

فیله ماهی شیر یا سالمون...........................نیم كیلوگرم

لیموترش تازه .............................................یک عدد

پوست لیمو ترش رندیده (رنده شده) ..............یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل...............................................به میزان لا زم

جوز هندی.................................................یک دوم قاشق چایخوری

پودر سیر...................................................یک قاشق چایخوری

آرد سوخاری ............................................۱۰۰ گرم

كره .......................................................۱۰۰ گرم

پنیر موتزارلا ...........................................۱۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

روش تهیه ی مواد میانی:

كره را از رنده ی درشت رد كنید و نمک و آ‌بلیمو را به آ‌ن بیفزائید. بعد ۱۳۰ گرم آ‌رد سرد را به آ‌ن اضافه كنید و تمام مواد را با هم مخلوط سازید. حالا  مواد را به شكل مربع درآ‌ورید و داخل كیسه نایلون در یخچال قرار دهید. مواد را نباید زیاد ورز داد!

روش تهیه ی خمیر اولیه:

آ‌رد را در ظرفی بریزید و وسط آ‌ن را گود كنید. بعد كره و نمک را به آ‌ن بیفزائید و با نوک انگشت، مواد را با هم مخلوط كنید. سپس آ‌ب را بیفزائید. حالا  خمیر را به مدت ۸ دقیقه ورز دهید. بعد روی خمیر را بپوشانید و یک ربع استراحت دهید. روی سطح میز را آ‌رد بپاشید و خمیر را روی آ‌ن باز كنید و مواد لا زم شماره ۲ را وسط شماره ۱ بگذارید و به شكل بقچه ببندید. بعد با وردنه خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و چهارلا  كنید. اكنون خمیر را داخل سینی بگذارید و روی آ‌ن را با نایلون بپوشانید. نیم ساعت در یخچال قرار دهید و این عمل تا زدن را ۴ بار تكرار كنید و ۴ بار استراحت دهید. بعد خمیر را مصرف كنید.

روش تهیه ی مواد داخل خمیر:

ماهی را به صورت ورقه ی بلند و نازک ببرید و با آ‌ب لیمو ترش، پوست لیمو ترش رندیده، نمک و فلفل، جوز هندی و پودرسیر مزه دار كنید و در یخچال ۲ ساعت استراحت  دهید. بعد در آ‌رد سوخاری بغلتانید و با كره كمی سرخ كنید. حالا  آ‌ن را كنار بگذارید تا خنک شود. سپس خمیر نیمه ورقه ای را نصف كنید و به شكل دو عدد ماهی برش دهید. یكی از ورقه های ماهی را بگذارید و ماهی سرخ شده را روی آ‌ن قرار دهید و رویش پنیر بپاشید. بعد ورقه ی دوم را روی ماهی گذاشته، دو طرف ورقه ها را به وسیله ی سفیده ی تخم مرغ به هم بچسبانید. روی خمیر را با چاقوی تیز به شكل فلس ماهی شكل دهید و با قلم مو زرده ی تخم مرغ را روی آ‌ن بمالید و در فر كه از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا طلا ئی شود. سپس در ظرف مناسب بگذارید و اطراف آن را تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ماهی دانمارکی تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز