رولت مرغ و اسفناج
مواد لازم برای 6 نفر :
مرغ ......................................یک عدد
زعفران.................................۱ قاشق چایخوری
آبلیمو...................................یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل..........................به مقدار لا زم
كره.....................................به میزان لا زم
اسفناج ...............................نیم كیلوگرم
رب گوجه فرنگی....................۳ قاشق سوپخوری
آب مرغ..............................یک پیمانه
روش تهیه :
سینه ی مرغ را به صورت درسته بیرون آورید و با بیفتک كوب بكوبید. زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط كنید. سپس روی آن كره بمالید تا مرغ مزه دار شود. بقیه ی قسمت های مرغ را چرخ كنید و با آبلیمو و زعفران مزه دار نمائید. اسفناج را پس از شستن، خرد كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا بپزد و آب آن جمع شود. سپس آن را تفت دهید.
حالا اسفناج را روی سینه ی مرغ پهن كنید. سپس گوشت چرخ شده مرغ را پس از مزه دار كردن، روی اسفناج قرار دهید. اكنون سینه ی مرغ را لوله كنید و ته آن را بدوزید.
رولت آماده شده را در فویل بپیچید و در سینی فری كه با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم كرده اید، به مدت ۱ ساعت در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا كاملا بپزد (البته بستگی به كوچک و بزرگی سینه دارد). بعد از پخت، نخ آن را بكشید و در دیس قرار دهید و برش بزنید. رب گوجه فرنگی را با كره كمی تفت دهید. نمک، فلفل و كمی آب مرغ به آن بیفزائید و بگذارید چند جوش بزند و به صورت سس درآید. حالا در كف دیس، دور برش ها بریزید و میل كنید.