Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:48

5
اسفند
شیر پلو

شیر پلو

طرز تهیه شیر پلو

شیر پلو

 

 

مواد لازم برای 4 -6 نفر :

 

برنج .................................................. ۶۰۰ گرم

شیر ....................................................۵/۱ لیتر

آب ......................................................نیم  لیتر

زعفران حل شده ی غلیظ .......................۱ قاشقچایخوری

نمک ..................................................كمی

روغن یا كره ......................................۱۵۰ گرم

سینه یا فیله ی مرغ...........................۶۰۰ گرم

كشمش ریز پلوئی ...........................۳۰۰ گرم

پیاز داغ نگینی  .................................۶-۸ قاشق سوپخوری

خلا ل پسته ...................................۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

مرحله ی (۱)

ابتدا برنج را بشوئید و در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بخیسانید. بعد شیر را همراه با آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. حالا  برنج و زعفران را در آن بریزید تا كاملا  بجوشد ولی له نشود. در پایان، نمک را افزوده و آن را آبكش كنید. ته قابلمه كمی روغن ریخته، برنج را در آن بریزید و روی حرارت ملا یم بگذارید تا دم بكشد. در پایان، مقداری روغن یا كره روی برنج بدهید.

مرحله ی (۲)

سینه یا فیله ی مرغ را انگشتی خرد كنید و پس از مزه دار كردن آن با نمک و زعفران، با كمی كره تفت دهید. بعد در„ ظرف را بگذارید تا كاملا  با آب خودش بپزد.

مرحله ی (۳)

كشمش ها را پس از پاک كردن و شستن، در كمی كره تفت دهید. حالا  بخشی از مواد آماده را با هم مخلوط كنید (مرغ پخته، پیاز داغ، كشمش و خلا ل پسته) و بخش دیگر را برای تزئین روی پلو، جدا نگه دارید.پس از دم كشیدن پلو، آن را در ظرف بكشید و از مواد مخلوط شده، لا به لا ی پلو بدهید. در پایان، روی پلو را با پلوی زعفرانی، تكه های مرغ و كشمش، پیازداغ و خلا ل پسته تزئین كنید.

یادآوری: برای اینكه شیر باقیمانده از آبكش كردن برنج هدر نرود، می توانید آن را با ۲ قاشق نشاسته مخلوط كنید و به اندازه ی دلخواه شكر و گلا ب بیفزائید و یک فرنی تهیه كنید كه با توجه به اینكه لعاب برنج هم در داخل آن هست، بسیار خوشمزه و مقوی خواهد شد.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیر پلو تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز