کباب نگینی
مواد لازم برای 3 - 4 نفر :
گوشت ۲ بار چرخكرده......................................۵۰۰ گرم
(مخلوط گوسفند و گوساله مناسب تر است.)
پیاز متوسط ریز رندیده و آبگرفته............................۱ عدد
(آب آن را نگه دارید.)
نمک و فلفل ....................................................به میزان لا زم
زعفران حل شده .............................................اندكی
فیله ی مرغ ...................................................۱ عدد
سفیده ی تخم مرغ.........................................۱ عدد
(كه با چنگال كمی زده شود.)
گوجه فرنگی متوسط .....................................۶ عدد
نارنج و جعفری.............................................برای تزئین
روش تهیه :
مرحله ی (۱)
گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه كنید و خیلی خوب ورز دهید تا كاملا چسبنده شود.گوشت ها را به ۴-۵ قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را روی سیخ بگذارید. حالا دستتان را به آب پیاز – كه از قبل كنار گذاشته اید – آغشته كنید و گوشت ها را روی سیخ شكل بدهید; به طوری كه در پایان، جای انگشتانتان به طور منظم در سطح گوشت ها برجستگی و فرورفتگی های یكدستی به وجود آورده باشد.
مرحله ی (۲)
آماده كردن فیله های مرغ
فیله ها را به قطعات بندانگشتی برش دهید و كمی نمک و زعفران به آن بیفزائید تا كاملا مزه دار شود. بعد روی قطعه ها با استیک كوب كمی بكوبید تا قطعات فیله قدری نازک شود. سفیده ی تخم مرغ را از قبل در كاسه بیندازید و با چنگال بزنید تا یكدست شود. حالا در جاهای فرورفتهی گوشت های به سیخ كشیده، كمی سفیده ی تخم مرغ یا آب بمالید و یک قطعه از فیله ها روی آن نقطه ها قرار دهید و با انگشت كمی بفشارید. كباب به سیخ كشیده، اگر ۳۰ دقیقه در جای خنک بماند، بهتر است. سپس آنها را روی آتش كباب كنید. گوجه فرنگی ها را نیز می توانید همراه با گوشت كباب كنید و در ظرف مناسبی قرار دهید و اطرافش را با برش های نارنج و جعفری تزئین كنید.