اردور میگو و لیمو
مواد لازم برای 4 نفر :
روغن زیتون.............................................۴ قاشق سوپخوری
سیر له شده ........................................۳ حبه
فلفل قرمز............................................۱ قاشق چایخوری
میگوی ریز یا متوسط پاک شده...............۲۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه.................................۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ......................................به مقدار لا زم
جعفری خرد كرده ..............................۲ قاشق سوپخوری
نان برشتی (تست) ........................به مقدار لا زم
روش تهیه :
روغن را در تابه ی نچسب (تفلون) گرم كنید. سیر و فلفل را یک دقیقه داخل آن تفت دهید تا سیر طلا ئی شود. بلا فاصله میگو را افزوده، در حرارت تند به مدت دو دقیقه تفت دهید تا صورتی شود. سپس آبلیمو و نمک و فلفل را بیفزائید و كمی مخلوط را زیر و رو كنید. جعفری خرد كرده را اضافهنمائید. اردور را از روی حرارت بردارید و همراه نان برشتی (تست) میل كنید. این اردور را سرد نیز می توان استفاده كرد.