سوپ صاف شده ی سیب زمینی و هویج
مواد لازم جهت تهیه ی سوپ برای 4 نفر :
روغن مایع..................................................۲ قاشق غذاخوری
پیاز كوچک، خرد شده...................................۱ عدد
هویج متوسط، خرد شده...............................۵ عدد
آب .........................................................۵/۱ لیتر (۷ فنجان)
سیب زمینی متوسط، خرد شده ...................۲ عدد
نمک و فلفل سیاه ....................................به مقدار لا زم
پودر فلفل قرمز .......................................۱ قاشق چایخوری
شكر قهوه ای ......................................۱ قاشق چایخوری
روش تهیه :
روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و پیاز را به آن اضافه كنید. پس از تفت دادن پیاز به مدت دو دقیقه، هویج خرد شده را نیز در تابه بریزید و آن را هم به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس آب را نیز در تابه بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید پخته شود.
بعد سیب زمینی را اضافه كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند البته سیب زمینی و هویج نباید له شوند. بقیه ی مواد لا زم را به همراه نمک و فلفل به سوپ بیفزائید و خوب هم بزنید. سوپ آماده ی سرو كردن است.