Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 17 فروردین 1404 - 01:39

4
اسفند
تارت قارچ و پیاز

تارت قارچ و پیاز

طرز تهیه تارت قارچ و پیاز

تارت قارچ و پیاز

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

آرد ............................................۲۵۰ گرم

نمک .........................................یک دوم قاشق چایخوری

كره.........................................۱۲۵ گرم

زرده ی تخم مرغ .........................۲ عدد

شیر یا ماست.............................به مقدار لا زم

 

مواد داخل تارت:

پیاز متوسط خلا ل شده............۴ تا ۵ عدد

روغن مایع ..........................به مقدار لا زم

قارچ ورقه شده....................۵۰۰ گرم

نمک ................................به مقدار لا زم

فلفل سیاه ......................یک دوم قاشق چایخوری

پنیر مزه دار  ..................۱۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آرد و نمک را در ظرف گودی بریزید و كره ی تكه تكه شده و زرده ی تخم مرغ را به آن بیفزائید و با نوک انگشتان مخلوط كنید تا به صورت پودر درآید. سپس ماست یا شیر را كم كم اضافه كنید. حالا  دست را به صورت دورانی حركت دهید تا مواد به هم بچسبد و خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس روی میز آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر باز كنید. بعد كف قالب تارت را چرب كنید و خمیر را درون آن قرار دهید، به گونه ای كه لبه های قالب را بگیرد.

حالا  اضافی خمیر را جدا كنید و از مواد داخل تارت آن را پر كنید و رویش مجددا خمیر آماده كرده بیندازید. بعد لبه های آن را به هم بچسبانید و رویش را با تخم مرغ زده شده، اندود و تزئین كنید.

سپس آن را در فر طبقه ی وسط با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا طلا ئی و برشته شود. اكنون تارت شما آماده ی مصرف می باشد، بفرمائید نوش جان كنید.

 

روش تهیه مواد داخل تارت:

پیاز را ابتدا در روغن تفت دهید تا طلا ئی شود. بعد آن را در صافی بریزید تا كاملا  روغن آن جدا شود. پیاز خلا لی طلا ئی شده را، همراه با قارچ ورقه شده و تفت داده، با نمک، فلفل و پنیر مزه دار مخلوط كنید. حالا  مواد، آماده ی مصرف می باشد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت قارچ و پیازپ تعداد بازديد: 809 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
 
Playback Rate
1
    Chapters
    • Chapters
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Mute
    Current Time 0:00
    /
    Duration Time 0:00
    Loaded: 0%
    Progress: 0%
    Stream TypeLIVE
    Remaining Time -0:00
     
    Playback Rate
    1
      Chapters
      • Chapters
      Subtitles
      • subtitles off
      Captions
      • captions off
      تصویر روز