تارت قارچ و پیاز
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
آرد ............................................۲۵۰ گرم
نمک .........................................یک دوم قاشق چایخوری
كره.........................................۱۲۵ گرم
زرده ی تخم مرغ .........................۲ عدد
شیر یا ماست.............................به مقدار لا زم
مواد داخل تارت:
پیاز متوسط خلا ل شده............۴ تا ۵ عدد
روغن مایع ..........................به مقدار لا زم
قارچ ورقه شده....................۵۰۰ گرم
نمک ................................به مقدار لا زم
فلفل سیاه ......................یک دوم قاشق چایخوری
پنیر مزه دار ..................۱۵۰ گرم
روش تهیه :
آرد و نمک را در ظرف گودی بریزید و كره ی تكه تكه شده و زرده ی تخم مرغ را به آن بیفزائید و با نوک انگشتان مخلوط كنید تا به صورت پودر درآید. سپس ماست یا شیر را كم كم اضافه كنید. حالا دست را به صورت دورانی حركت دهید تا مواد به هم بچسبد و خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس روی میز آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر باز كنید. بعد كف قالب تارت را چرب كنید و خمیر را درون آن قرار دهید، به گونه ای كه لبه های قالب را بگیرد.
حالا اضافی خمیر را جدا كنید و از مواد داخل تارت آن را پر كنید و رویش مجددا خمیر آماده كرده بیندازید. بعد لبه های آن را به هم بچسبانید و رویش را با تخم مرغ زده شده، اندود و تزئین كنید.
سپس آن را در فر طبقه ی وسط با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا طلا ئی و برشته شود. اكنون تارت شما آماده ی مصرف می باشد، بفرمائید نوش جان كنید.
روش تهیه مواد داخل تارت:
پیاز را ابتدا در روغن تفت دهید تا طلا ئی شود. بعد آن را در صافی بریزید تا كاملا روغن آن جدا شود. پیاز خلا لی طلا ئی شده را، همراه با قارچ ورقه شده و تفت داده، با نمک، فلفل و پنیر مزه دار مخلوط كنید. حالا مواد، آماده ی مصرف می باشد.