Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:59

4
اسفند
سینه مرغ شکم پر

سینه مرغ شکم پر

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

سینه مرغ شکم پر

 

 

مواد لازم برای 5 نفر :

 

 سینه ی درسته ی مرغ ...................................۲ عدد

نمک.............................................................به مقدار لا زم

فلفل دلمه ای رنگی خلا لی............................۱ عدد متوسط

قارچ...........................................................۲۵۰ گرم

پنیر گودا.....................................................۴ ورق

روغن مایع ................................................۳ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ..............................................۱ عدد

سس مایونز  ...........................................۲ قاشق غذاخوری

زعفران حل شده .....................................۲ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا استخوان سینه را كاملا  درآورید. سینه ی مرغ را با استیک‌كوب و نمک بزنید و پهن  كنید فلفل دلمه ای قرمز، زرد، نارنجی و سبز خلا لی شده را داخل سینه ی مرغ قرار دهید. بعد قارچ ها را خرد كنید و نیمی از آن را داخل سینه ی  مرغ بگذارید.

بعد پنیر گودا را روی قارچ ها قرار دهید و سینه ی  مرغ را روی هم بگذارید و ببندید و با سوزن و نخ بدوزید. سپس در ماهیتابه سرخ كنید.

پیاز را پس از حلقه كردن كمی تفت دهید و به مرغ اضافه كنید. سپس درب آن را بگذارید تا باحرارت كم پخته شود. سپس نیم دیگر قارچ را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید. در آخر سس مایونز و زعفران حل شده را همراه نمک بریزید و سریع خاموش  كنید; زیرا سس به روغن می افتد. نباید سس مایونز حرارت ببیند; چونكه طعم آن از بین می رود.

حالا  آن را میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سینه مرغ شکم پر تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز