سینه مرغ شکم پر
مواد لازم برای 5 نفر :
سینه ی درسته ی مرغ ...................................۲ عدد
نمک.............................................................به مقدار لا زم
فلفل دلمه ای رنگی خلا لی............................۱ عدد متوسط
قارچ...........................................................۲۵۰ گرم
پنیر گودا.....................................................۴ ورق
روغن مایع ................................................۳ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ..............................................۱ عدد
سس مایونز ...........................................۲ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده .....................................۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
ابتدا استخوان سینه را كاملا درآورید. سینه ی مرغ را با استیکكوب و نمک بزنید و پهن كنید فلفل دلمه ای قرمز، زرد، نارنجی و سبز خلا لی شده را داخل سینه ی مرغ قرار دهید. بعد قارچ ها را خرد كنید و نیمی از آن را داخل سینه ی مرغ بگذارید.
بعد پنیر گودا را روی قارچ ها قرار دهید و سینه ی مرغ را روی هم بگذارید و ببندید و با سوزن و نخ بدوزید. سپس در ماهیتابه سرخ كنید.
پیاز را پس از حلقه كردن كمی تفت دهید و به مرغ اضافه كنید. سپس درب آن را بگذارید تا باحرارت كم پخته شود. سپس نیم دیگر قارچ را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید. در آخر سس مایونز و زعفران حل شده را همراه نمک بریزید و سریع خاموش كنید; زیرا سس به روغن می افتد. نباید سس مایونز حرارت ببیند; چونكه طعم آن از بین می رود.
حالا آن را میل كنید.