اشترودل مرغ و قارچ
مواد لازم برای 6 عدد:
سینه ی بدون استخوان مرغ............................۲۰۰ گرم
قارچ نگینی شده .........................................۳۵۰ گرم
كره .........................................................۱۵۰ گرم
آرد ذرت........................................................۳ قاشق سوپخوری
شیر............................................................۳ پیمانه
پنیر پارمزان.................................................۱۲۰ گرم
پنیر موتزرلا ...............................................۱۰۰ گرم
جوز هندی.................................................یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل..............................................به میزان لا زم
جعفری ساطوری شده...............................۱ پیمانه
مواد لا زم برای خمیر اشترودل:
تخم مرغ...............................................۲ عدد
كره یا مارگارین......................................۱۰۰ گرم
ماست .............................................۱۰۰ گرم
بیكینگ پودر ...........................................یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ..................................................۳۰۰ گرم
روش تهیه :
سینه ی مرغ را به صورت نگینی ریز درآورید و همراه با قارچ نگینی، در نیمی از كره تفت دهید. آرد ذرت را با بقیه ی كره كمی تفت دهید و با شیر مخلوط كنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.
بعد مرغ، قارچ و پنیرها را اضافه كنید. جوز هندی را نیز با نمک و فلفل به مواد بیفزائید و آن را از روی حرارت بر دارید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه كنید و در كاسه های آماده ی خمیری بریزید و به مدت۸ تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیرها آب شود و سطح آن طلا ییگردد.
سپس در ظرف بچینید و مطابق شكل تزئین كنید.
روش تهیه خمیر اشترودل:
تخم مرغ ها را با همزن مخلوط كنید. سپس كره ی آب شده را همراه با ماست و بیكینگ پودر به آن اضافه كنید. آنگاه آرد را كم كم بیفزائید و خوب ورز بدهید تا خمیر فراهم شده به دست نچسبد. حالا در صورت نیاز كمی آرد به آن اضافه كنید.
خمیر به دست آمده را در كیسه فریزر بگذارید و به مدت یک ساعت استراحت دهید. پس از این مدت، خمیر را روی سطحی كه آردپاشی شده، به صورت نازک باز كنید و به ابعاد ۲۰ف۲۰ سانتیمتر برش بزنید.
سپس دو عدد از این برش ها را به صورت پروانه روی هم قرار دهید. بعد روی آن را با فرچه از كره ذوب شده بمالید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد فر قرار دهید تا كمی طلا ئی شود. پس از خنک شدن، خمیر را از قالب ها خارج كنید و مواد تهیه شده را در آن بریزید.