دلمه قارچ
مواد لازم برای 6 نفر :
قارچ بزرگ...................................۱۲ عدد
پیاز متوسط ................................۲ عدد
روغن برای سرخ كردن..................به مقدار لا زم
گوشت چرخكرده......................۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای متوسط .................۱ عدد
رب گوجه فرنگی .........................۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل..............................به مقدار لا زم
پودر آویشن.............................۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزای رنده شده ...............به مقدار لا زم
روش تهیه :
ابتدا قارچ ها را كاملا بشوئید. بعد با دستمال تمیزی آنها را خوب خشک كنید.
با چاقوی تیز، پایک قارچ را به آرامی جدا كنید. سپس لبه ی داخلی آن را نیز با احتیاط بتراشید; به طوری كه به قارچ صدمه ای وارد نشود. پایک های جدا شده ی قارچ را نگینی خرد كنید و در یک ظرف بریزید.
پیاز را نگینی خرد كنید. آنگاه در روغن داغ شده تفت دهید تا نرم شود.
گوشت چرخكرده را به پیاز بیفزائید و مرتب آن را هم بزنید تا پخته شود. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را در آن بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
پایک خرد شده ی قارچ ها را بریزید. بلا فاصله رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه كنید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت كم بپزید.
وقتی مواد دلمه آماده شد، از این مواد داخل قارچ ها را پر كنید و با پشت قاشق بر سطح آن فشار بیاورید تا كاملا داخل قارچ پر شود.
قارچ های دیگر را نیز به همین طریق آماده كنید. سپس مقداری پنیر رنده شده پیتزا روی مواد قارچ بریزید.قارچ های آماده شده را در ظرف مخصوص فر و یا پیركس بچینید. ظرف را داخل فر با دمای ۱۶۵ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.دلمه ی قارچ را، می توان با نان یا به صورت اردور در كنار غذا میل كرد.
یادآوری: ظرفی كه دلمهی قارچ را در آن میچینید حتماً با روغن یا كره چرب نمائید.