میل فوی با سبزیجات
مواد لازم برای 4 نفر :
بادمجان..........................................۲ عدد
گوجه فرنگی...................................۱ عدد
فلفل سبز....................................۲ عدد
پیاز ............................................۱ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع...............۴۵ میلی لیتر
آرد...........................................۱۵ گرم
نمک و فلفل سیاه ....................به میزان لا زم
جعفری پاک كرده......................۵۰ گرم
خمیر میل فوی (۱۰۰۰ برگ).......۱ كیلوگرم
زرده ی تخم مرغ.....................۱ عدد
روش تهیه :
بادمجان ها را به شكل قیمه ای (مكعب های ۲ف۲ سانتیمتری) خرد كنید و داخل آب نمک قرار دهید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و فلفل سبزها را خرد كنید. پیاز نگینی خرد شده را با ۳۰ میلی لیتر روغن در ماهیتابه، تا اندازه ای تفت دهید كه نرم و كمی طلا ئی شود.
حالا بادمجان ها را از داخل آب نمک درآورید و همراه فلفل سبز خرد كرده، به مواد تفت داده بیفزائید.
بعد آرد را اضافه كنید و مجدداً كمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه و حرارت را خاموش كنید. جعفری خرد كرده را بیفزائید و كنار بگذارید تا سرد شود.
سینی فر را با بقیه ی روغن چرب كنید و خمیر میل فوی را به اندازه ی سینی فر (مربع شكل) پهن كنید و برش بزنید و كناره های اضافی خمیر را روی دور تا دور لبه های خمیر قرار دهید.
در گوشه های خمیر، خمیر نوارشكل را یک پیچ بدهید. بعد به دور تا دور روی خمیر، زرده ی تخم مرغ بمالید و داخل فری كه از قبل با ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم شده است، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و تا داغ است آن را میل كنید.مواد آماده ی میانی را داخل میل فوی پخته شده آماده پخش كنید.