Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:06

4
اسفند
(چَنگِل قلیه)

(چَنگِل قلیه)

طرز تهیه چَنگِل قلیه

(چَنگِل قلیه)

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

چغندر متوسط ..................................۴ عدد

روغن مایع سرخ كردنی.....................به مقدار لا زم

آب...............................................۲۵۰ میلی لیتر

شكر...............................................۲ قاشق غذاخوری

پیاز.................................................نیم كیلوگرم

انار دانه شده ی ترش یا ملس............۱ عدد بزرگ

نمک  ...........................................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

ابتدا چغندر را پوست بكنید و خلا ل كنید و در روغن با حرارت ملا یم كاملا  تفت دهید. سپس یک لیوان آب و شكر را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. وقتی كاملا  پخته شد، حدوداً یک استكان آب داشته باشد. آنگاه پیاز را سرخ كنید و انار را به آن بیفزائید و بعد از كمی تفت دادن، داخل مواد قبلی بریزید. نمک را نیز اضافه كنید و بگذارید یكی دو جوش بزند تا دانه های انار كمی نرم شود. حالا  آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بكشید و میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چَنگِل قلیه تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز