(چَنگِل قلیه)
مواد لازم برای 4 نفر :
چغندر متوسط ..................................۴ عدد
روغن مایع سرخ كردنی.....................به مقدار لا زم
آب...............................................۲۵۰ میلی لیتر
شكر...............................................۲ قاشق غذاخوری
پیاز.................................................نیم كیلوگرم
انار دانه شده ی ترش یا ملس............۱ عدد بزرگ
نمک ...........................................به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا چغندر را پوست بكنید و خلا ل كنید و در روغن با حرارت ملا یم كاملا تفت دهید. سپس یک لیوان آب و شكر را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. وقتی كاملا پخته شد، حدوداً یک استكان آب داشته باشد. آنگاه پیاز را سرخ كنید و انار را به آن بیفزائید و بعد از كمی تفت دادن، داخل مواد قبلی بریزید. نمک را نیز اضافه كنید و بگذارید یكی دو جوش بزند تا دانه های انار كمی نرم شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بكشید و میل نمائید.