کوفته نخودچی چاشنی دار
مواد لازم برای 6 نفر :
لپه ...............................................۱۰۰ گرم
سیب زمینی پخته ..........................۵۰۰ گرم
گوشت چرخكرده............................۵۰۰ گرم
تخم مرغ ........................................۳ عدد
پیاز متوسط رنده شده ....................۱ عدد
آرد نخودچی..............................۱۰۰ گرم
نمک و ادویه..............................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه آب كوفته:
پیاز نگینی خرد شده............................۱ عدد
روغن برای سرخ كردن.........................به میزان لا زم
آرد...................................................۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه......................................به میزان لا زم
سركه..............................................۱ فنجان
شكر ...............................................۱ فنجان
آب ..................................................۵۰۰ میلی لیتر
روش تهیه :
لپه را از قبل خیس كنید و بعد بپزید. بعد از پختن، لپه را آسیاب كنید و سیب زمینی پخته ی رنده شده، گوشت، تخم مرغ، پیاز رندیده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید تا به صورت مایه ی كتلت درآید. بعد مواد را به صورت گلوله های كوچک گرد دربیاورید (به شكل سوسیس) و درون روغن سرخ كنید.
روش تهیه ی آب كوفته:
پیاز را با مقداری روغن تفت دهید. بعد آرد را به آن بیفزائید و نمک و ادویه را نیز اضافه كنید تا كاملا سرخ شود. بعد سركه و شكر را بیفزائید. پس از ۵ دقیقه آب را اضافه كنید و بگذارید كاملا به جوش آید و كمی غلظت پیدا كند. سپس كوفته های سرخ شده را در كنار آبگوشت میل كنید. می توان از آبگوشت به عنوان سس استفاده كرد.