سالاد آناناس
مواد لازم برای 5 تا 6 نفر :
آناناس ..............................................۱ قوطی یا ۳۰۰ گرم
ساقه ی كرفس.............................۱۰۰ گرم
سركه ........................................۱۲۵ میلی لیتر
ژامبون .......................................۲۰۰ گرم
كنسرو ذرت ...................................۱ لیوان یا ۲۰۰ گرم
سس مایونز ..................................۳۰۰ گرم
خامه ی ساده................................۴ قاشق معادل ۱۰۰ گرم
نمک............................................به اندازه ی كافی
گردوی نگینی شده .......................۵۰ گرم
گردو برای تزئین............................۲۰۰ گرم
روش تهیه :
آب كمپوت آناناس را جدا كنید. بعد آناناس را نگینی كنید. سپس ساقه ی كرفس را خرد كنید و در كمی سركه بخوابانید تا تردتر شود. ژامبون را خرد كنید. كنسر و ذرت و بقیه ی مواد را یكجا در ظرف بزرگ تری بریزید و با سس مایونز، خامه، نمک و گردوی خرد شده مخلوط سازید و به شكل آناناس در ظرف مخصوص سالا د بچینید و رویش را با مغز گردو و برگ آناناس تزئین كنید.