Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:12

4
اسفند
سالاد آناناس

سالاد آناناس

طرز تهیه سالاد آناناس

سالاد آناناس

 

 

 

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر :

 

آناناس ..............................................۱ قوطی یا ۳۰۰ گرم

ساقه ی كرفس.............................۱۰۰ گرم

سركه ........................................۱۲۵ میلی لیتر

ژامبون .......................................۲۰۰ گرم

كنسرو ذرت ...................................۱ لیوان یا ۲۰۰ گرم

سس مایونز ..................................۳۰۰ گرم

خامه ی ساده................................۴ قاشق معادل ۱۰۰ گرم

نمک............................................به اندازه ی كافی

گردوی نگینی شده .......................۵۰ گرم

گردو برای تزئین............................۲۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آ‌ب كمپوت آ‌ناناس را جدا كنید. بعد آ‌ناناس را نگینی كنید. سپس ساقه ی كرفس را خرد كنید و در كمی سركه بخوابانید تا تردتر شود. ژامبون را خرد كنید. كنسر و ذرت و بقیه ی مواد را یكجا در ظرف بزرگ تری بریزید و با سس مایونز، خامه، نمک و گردوی خرد شده مخلوط سازید و به شكل آ‌ناناس در ظرف مخصوص سالا د بچینید و رویش را با مغز گردو و برگ آ‌ناناس تزئین كنید.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد آناناس تعداد بازديد: 1110 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز