اردور پنبر و سبزی
مواد لازم :
نان تست ...............................................................۱ بسته
كره ی ذوب شده.................................................۱۰۰ گرم
پنیر فتا..............................................................۲۵۰ گرم
پنیر خامه ای .....................................................۱۰۰ گرم
ماست خامه ای یا چكیده ...................................۱۰۰ گرم
كره ی نرم شده .................................................۵۰ گرم
خیار قلمی..........................................................۲ عدد
نعنا خشک.........................................................۲ قاشق چایخوری
گل محمدی پودر شده.........................................۳ قاشق چایخوری
گردوی پودر شده...............................................سه چهارم پیمانه
پیازچه ی ساطوری شده....................................۱ قاشق سوپ خوری
سبزی معطر خرد شده ....................................۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه پودر شده ......................................یک چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا قسمت قهوه ای دور نان ها را با چاقوی تیز برش بزنید و جدا كنید و با قلم مو به دو طرف نان ها، كره ی آب شده بمالید. بعد آنها را در سینی فر بچینید و حدود ۵ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد بگذارید و یک طرفش كه برشته شد، برگردانید تا طرف دیگرش هم برشته شود. این كار را كه تمام كردید، بگذارید نان ها خنک شوند.
حال بقیه ی مواد را با همزن كاملا مخلوط كنید و روی نصف نان ها بمالید و نان دیگر را رویش بگذارید و با كف دست روی آن را كمی بفشارید تا نان ها به هم بچسبند. حالا ساندویچ های مربع شكل را به گونه ای برش بزنید تا به شكل دو مثلث دربیاید.
برای تزئین این اردورها، می توانید با قیف تزئینی روی هر كدام یک شكوفه با ماست چكیده بزنید و با گوجه فرنگی و تربچه یا برش فلفل دلمه ای رنگی و غیره تزئین كنید. می توانید این مایه را روی برش نان لواش بمالید و رول كنید.
خیار را اول با رنده درشت رنده كنید و كمی از آبش را بگیرید و بعد با سایر مواد مخلوط كنید.