Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 08:34

29
اردیبهشت
برنج قالبی با سس مایونز تند

برنج قالبی با سس مایونز تند

روش تهیه برنج قالبی با سس مایونز تند

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم

روغن زیتون                             1 قاشق سوپخوری

برنج نیمدانه                           150 گرم

آب                                       5/1 پیمانه

قرص عصاره مرغ                    2 عدد

آویشن                                 یك‌چهارم قاشق چایخوری

ترخون خردكرده                     1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز خردكرده               1 عدد

كنسرو ماهی تن                  1 قوطی

سالامی خردكرده                 75 گرم

جعفری خردكرده                  2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ سس مایونز تند

زرده تخم‌مرغ                        2 عدد

آبلیموی تازه                        1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                         180 میلی‌لیتر

سس تند                           1 قاشق چایخوری

سس گوجه‌فرنگی               2 قاشق سوپخوری

سس تَبسكو                     چند قطره

پاپریكا                              1 قاشق چایخوری

روش تهیه برنج قالبی با سس مایونز تند

در قابلمه چدنی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، حالا برنج را به مدت 2 دقیقه در آن تفت دهید، سپس آب و قرص عصاره مرغ را اضافه نمائید و صبر كنید تا بجوشد. بعد در قابلمه را بگذارید، تا بپزد و آب آن كاملاً كشیده شود. اینك برنج را در ظرف دیگری بریزید، تا سرد شود.

حالا آویشن، ترخون، فلفل، ماهی تن، سالامی، جعفری و یك‌دوم پیمانه سس مایونز تند را با آن مخلوط كنید و به آرامی هم بزنید. اكنون مخلوط فراهم كرده را در قالبی میان‌تهی به قطر 22 سانتیمتر – كه آن را چرب‌ كرده‌اید– بریزید و خوب بفشارید و به مدت چند ساعت یا یك شب در یخچال بگذارید. اینك برنج را در بشقاب مناسبی برگردانید و رویش را با جعفری و مایونز باقیمانده تزئین كنید.

روش تهیه سس مایونز تند: زرده تخم‌مرغ‌ها و آبلیمو را با همزن برقی بزنید. آن‌گاه در حالی كه همزن در حال مخلوط كردن است، روغن را كم‌كم اضافه كنید تا سس غلیظ شود. اینك سس تند، سس گوجه‌فرنگی، سس تَبسكو و پاپریكا را اضافه نمائید و كاملاً مخلوط كنید. حالا سس، آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: برنج قالبی، روش تهیه برنج قالبی، آموزش برنج قالبی، برنج قالبی با سس، آشپزی با سس مایونز، برنج با سس مایونز، تهیه سس مایونز تعداد بازديد: 1769 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز