Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 22:32

10
آبان
ماهي سَمِن در سس گوجه‌فرنگي

ماهي سَمِن در سس گوجه‌فرنگي

زیره سیاه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، حدود 2 دقیقه تفت دهید تا عطرش بلند شود. گاهی نیز آن را هم بزنید تا نسوزد!

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم ماهی سَمِن در سس گوجه‌فرنگی

برای 4 نفر 

زیره سیاه                                1 قاشق سوپخوری

ماهی سمن                            4 تكه 250 گرمی

نمك و فلفل                            به میزان لازم

آرد                                        3 قاشق سوپخوری

سیر درشت خرد كرده              6 حبه

چیلی خرد كرده                    1 عدد

پاپریكا                                2 قاشق چایخوری

زیره سبز                            یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

دارچین                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                  2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                               2 قاشق سوپخوری

شكر                                 2 قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده برای تزئین  2 قاشق سوپخوری

لیموی حلقه‌ای خرد كرده     به میزان لازم 

روش تهیه ماهی سَمِن در سس گوجه‌فرنگی

زیره سیاه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، حدود 2 دقیقه تفت دهید تا عطرش بلند شود. گاهی نیز آن را هم بزنید تا نسوزد! آن‌گاه بگذارید زیره خنك شود و آن را آسیاب كنید. سپس 2 قاشق سوپخوری روغن مایع در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا به ماهی نمك و فلفل بزنید و در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اكنون سیر، چیلی، پاپریكا، زیره سبز، دارچین، زیره سیاه و 2 قاشق سوپخوری روغن مایع را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

در صورت نیاز می‌توانید روغن بیشتری به آن بیفزائید. اینك 4 قاشق سوپخوری روغن مایع، در تابه مناسبی بریزید و پوره فراهم كرده را 30 ثانیه در آن تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی و یك دوم پیمانه آب به آن بیفزائید و 30 ثانیه دیگر، سس را تفت دهید. حالا آبلیمو، شكر، نمك و فلفل را به این سس بیفزائید و هم بزنید. حالا ماهی را درون آن قرار دهید، در تابه را بگذارید و 7-11 دقیقه، ماهی را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون ماهی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید، سس را رویش بریزید و با گشنیز و حلقه‌‌های لیمو بیارائید.

 

برچسب ها: ماهی سَمِن در سس گوجه‌فرنگی، روش پخت ماهی، مواد لازم ماهی سَمِن در سس گوجه‌فرنگی، روش تهیه ماهی سَمِن در سس گوجه‌فرنگی، ماهی سالمون تعداد بازديد: 952 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز