Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 20:52

4
اسفند
کوفته گوشت و عدس

کوفته گوشت و عدس

طرز تهیه کوفته گوشت و عدس

کوفته گوشت و عدس

 

 

 

مواد لازم :

 

 پیاز.............................................................۲ عدد متوسط

كرفس.........................................................۲ ساقه

هویج..........................................................۲ عدد بزرگ

روغن زیتون ................................................۱ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ كرده بدون چربی .......................۴۰۰ گرم

عدس.......................................................۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی................................................۴ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی.........................................۲ قاشق غذاخوری

عصاره سبزی............................................۲ لیوان (نیم لیتر)

می توان ۱ قرص سبزی (عصاره) را با نیم لیتر آب داغ حل كنید

برگ بو .................................................۲ عدد

سویاسس ..........................................۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ..............................................۲ عدد

جعفری تازه ریز شده.............................۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل........................................به مقدار لا زم

 

مواد لا زم برای سس كوفته:

گوجه فرنگی......................................۴ عدد متوسط

پیاز ..................................................۲ عدد متوسط

گشنیز و جعفری................................۲ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

پیاز، كرفس و هویج را پس از شستن خرد كنید و در ظرف مناسبی كه حاوی روغن است، بریزید.

۱۰-۵ دقیقه این مخلوط را حرارت دهید تا نرم شود. (بعد از سرد شدن سبزی) گوشت چرخ كرده را افزوده و به طور كامل ورز دهید و كنار بگذارید. سپس عدس، گوجه فرنگی پوست گرفته شده و خرد شده، رب گوجه فرنگی،  عصاره سبزی و برگ بو را اضافه كنید و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه روی حرارت ملا یم قرار دهید تا عدس كاملا  بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود.

در آخرین مرحله، سویاسس را اضافه كنید و برگ بو را از آن جدا كنید; سپس ظرف را از روی حرارت بردارید تا مخلوط، كمی خنک شود. تخم مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه كنید و برگ بو را از آن جدا كنید; و با مخلوط گوشت چرخ كرده و محتویات عدس پخته شده خوب به هم بزنید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت تنظیم و روشن نمایید. مواد را به صورت گلوله های كوچكی درآورید و در سینی مخصوص فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

روش تهیه سس كوفته

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد نمایید، سپس آن را به همراه پیاز خرد شده در ظرفی بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا به جوش بیاید; آن گاه حرارت را كم كنید تا سس به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد. مواد فراهم شده را در مخلوط كن بریزید تا به صورت پوره درآید; سپس سبزی معطر را به آن اضافه كرده و در زمان سرو به صورت گرم مصرف نمایید. كوفته ها را در ظرفی بگذارید و سس آماده شده را روی آن بریزید و سرو نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوفته گوشت و عدس تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز