املت قارج و فلفل
مواد لازم برای 6 نفر :
تخم مرغ....................................................۳ عدد
پیاز متوسط نگینی خرد شده ........................۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده..................۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده ........................................۱۰۰ گرم
نخودفرنگی ............................................۲ قاشق غذاخوری
كره......................................................۵۰ گرم
نمک و فلفل ........................................به میزان لا زم
روش تهیه :
ابتدا پیاز را تفت دهید تا سبک شود. بعد فلفل دلمه ای را اضافه كنید و كمی تفت دهید، سپس قارچ را بیفزائید و با بقیه مواد اندكی تفت دهید. نخودفرنگی، نمک و فلفل را به مواد قبلی اضافه كنید، پس از چند لحظه كه خنک شد، با تخم مرغ زده شده مخلوط كنید. كره را در تابه حرارت دهید و مایه املت را درون آن بریزید و با حركت تابه لبه آن را به وسط املت برگردانید و با سبزیجات مختلف بنا به سلیقه خودتان آن را تزئین كنید.