Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:51

4
اسفند
املت قارچ و فلفل

املت قارچ و فلفل

طرز تهیه املت قارج و فلفل

املت قارج و فلفل

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

تخم مرغ....................................................۳ عدد

پیاز متوسط نگینی خرد شده ........................۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده..................۲ قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده ........................................۱۰۰ گرم

نخودفرنگی ............................................۲ قاشق غذاخوری

كره......................................................۵۰ گرم

نمک و فلفل ........................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

ابتدا پیاز را تفت دهید تا سبک شود. بعد فلفل دلمه ای را اضافه كنید و كمی تفت دهید، سپس قارچ را بیفزائید و با بقیه مواد اندكی تفت دهید. نخودفرنگی، نمک و فلفل را به مواد قبلی اضافه كنید، پس از چند لحظه كه خنک شد، با تخم مرغ زده شده مخلوط كنید. كره را در تابه حرارت دهید و مایه املت را درون آن بریزید و با حركت تابه لبه آن را به وسط املت برگردانید و با سبزیجات مختلف بنا به سلیقه خودتان آن را تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، املت قارچ و فلفل تعداد بازديد: 1149 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز