Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:15

4
اسفند
پیتزا سه گوجه

پیتزا سه گوجه

طرز تهیه پیتزا سه گوجه

پیتزا سه گوجه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

خمیر پیتزا  ..........................................................۱ واحد

(معادل دستور چاپ شده در آشپزباشی شماره ی ۸)

گوجه فرنگی معمولی............................................۳ عدد

گوجه فرنگی ریز ..................................................۸ عدد

گوجه فرنگی خشک.............................................۶ تكه

نمک درشت.........................................................كمی

ریحان خرد شده................................................۱ قاشق (سوپخوری)

روغن زیتون .....................................................۲ قاشق سوپخوری

پنیر ماتزارلا .....................................................۱۲۵ گرم

فلفل سیاه و برگ ریحان تازه ............................برای تزئین

 

روش تهیه :

 

خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم كرده، هر كدام را به شكل دایره ای به قطر ۲۰ سانتیمتر پهن كنید. روی خمیرها را در حین كار با پوشش پلا ستیكی بپوشانید تا خشک نشوند. گوجه فرنگی های معمولی را حلقه حلقه ببرید و گوجه های گیلا سی را نصف كنید.

گوجه های خشک را نیز به قطعات كوچک (نگینی) خرد كنید. همه ی گوجه فرنگی ها را بین ۴ خمیر تقسیم كنید و روی خمیرها بچینید. سپس كمی نمک درشت بپاشید و ریحان خرد شده را نیز اضافه كنید.

با كمک یک قاشق، كمی روغن زیتون به صورت رشته ای بریزید. پنیر خرد كرده یا حلقه شده را روی همه ی مواد بچینید و كمی فلفل سیاه تازه روی آنها بپاشید. بعد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را داخل فر ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا روی آنها طلا ئی شود و حباب تشكیل گردد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پیتزا سه گوجه تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز