میگوی سرخ شده
مواد لازم برای 4-5 نفر :
میگوی درشت..........................................۵۰۰ گرم
آب پیاز ....................................................به اندازه ی ۱ عدد متوسط
سویاسس...............................................یک چهارم پیمانه
پودر زنجفیل............................................۱ قاشق چایخوری
نمک و پودر كاری....................................به میزان لا زم
پودر فلفل قرمز........................................به میزان لا زم
آبلیمو ..................................................یک سوم پیمانه
آرد ذرت..................................................به میزان لا زم
پیاز متوسط ...........................................۲ عدد
پیازچه ی خرد شده..................................۱۵ عدد
سس گوجه فرنگی...................................۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع..............................................به میزان لا زم
روش تهیه :
ابتدا میگوها را پاک كنید و با آب پیاز، سویاسس، پودر زنجفیل، نمک، فلفل، آبلیمو و پودر كاری مزه دار كنید و به مدت ۱ ساعت آغشته به این مواد نگه دارید. سپس در آرد ذرت بغلتانید. اكنون در تابه روغن بریزید و بعد از گرم شدن، پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود. حالا پیازچه خرد شده را تفت دهید تا سبک شود. اكنون میگوهای مزه دار شده را به پیاز و پیازچه تفت خورده بیفزائید و در زمان پخت، سس گوجه فرنگی را نیز اضافه كنید. بعد از كمی تفت دادن، غذا آماده ی خوردن می باشد. همراه با این غذا، سیب زمینی یا سبزیجات گرم پخته نیز میل می شود.