خورش آلو اسفناج
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفند...............۵۰۰ گرم
اسفناج...................................................۲ كیلوگرم
آلو ......................................................۲۰۰ گرم
پیاز داغ.................................................۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه............................به میزان لا زم
روغن..................................................به میزان لا زم
روش تهیه :
ابتدا گوشت را به قطعات دلخواه خرد كنید، پیاز را بعد از خرد كردن در روغن سرخ كنید تا طلا یی شود گوشت را به آن بیفزائید و روی حرارت ملا یم بگذارید تا آب آن كشیده شود و كمی تفت داده شود، سپس زردچوبه و فلفل را بیفزائید همچنین مقداری آب اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت تقریبا پخته شود سپس آلو را كه از ۳تا ۴ ساعت قبل خیس كرده اید همراه با نمک به گوشت اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا آلو هم پخته شود.
اسفناج را پاک كنید و بشوئید و خرد نمائید. بعد از آن در ماهیتابه كمی روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه آن را تفت دهید و به خورش اضافه كنید. حرارت اجاق باید ملا یم باشد تا خورش جا بیفتد زمانی كه خورشت جا افتاد آن را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل نمائید.