اسلامبولی پلو
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج......................................................................۴ پیمانه
هویج متوسط نگینی خرد شده .................................۳ عدد
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده .......................۳ عدد
قارچ ورقه شده.................................................. ۳۰۰ گرم
پیاز داغ ...............................................................۲ قاشق سوپخوری
نخودفرنگی.........................................................یک پیمانه
رب گوجه فرنگی...................................................۲ قاشق سوپخوری
نمک و ادویه پلوئی ..............................................به مقدار لا زم
زعفران .............................................................به مقدار لا زم
كره یا روغن..........................................................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
برنج را كه از قبل خیس كرده اید آبكش كنید. هویج، سیب زمینی و قارچ آماده شده را با كمی كره یا روغن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید. پیازداغ و نخودفرنگی و نیز نمک و ادویه ی پلوئی و زعفران را بیفزائید و همه را مخلوط كنید. آنگاه كمی روغن یا كره در قابلمه بریزید. بعد مقداری برنج بریزید و قدری از مواد روی آن بدهید. دوباره برنج و مواد را لا یه لا یه بیفزائید و این كار را تكرار كنید تا در نهایت برنج روی مواد قرار بگیرد. اكنون آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم كنید و در نهایت باقیمانده كره یا روغن را اضافه كنید. حالا پلو را در دیس مناسبی بكشید و نوش جان كنید. این پلو را، معمولا با ماست و سبزی خوردن میل می كنند.