Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:04

4
اسفند
اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

طرز تهیه اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

برنج......................................................................۴ پیمانه

هویج متوسط نگینی خرد شده .................................۳ عدد

سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده .......................۳ عدد

قارچ ورقه شده.................................................. ۳۰۰ گرم

پیاز داغ ...............................................................۲ قاشق سوپخوری

نخودفرنگی.........................................................یک پیمانه

رب گوجه فرنگی...................................................۲ قاشق سوپخوری

نمک و ادویه پلوئی ..............................................به مقدار لا زم

زعفران  .............................................................به مقدار لا زم

كره یا روغن..........................................................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

برنج را  كه از قبل خیس كرده اید  آ‌بكش كنید. هویج، سیب زمینی و قارچ آ‌ماده شده را با كمی كره یا روغن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید. پیازداغ و نخودفرنگی و نیز نمک و ادویه ی پلوئی و زعفران را بیفزائید و همه را مخلوط كنید. آ‌نگاه كمی روغن یا كره در قابلمه بریزید. بعد مقداری برنج بریزید و قدری از مواد روی آ‌ن بدهید. دوباره برنج و مواد را لا یه لا یه بیفزائید و این كار را تكرار كنید تا در نهایت برنج روی مواد قرار بگیرد. اكنون آ‌ن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم كنید و در نهایت باقیمانده كره یا روغن را اضافه كنید. حالا  پلو را در دیس مناسبی بكشید و نوش جان كنید. این پلو را، معمولا  با ماست و سبزی خوردن میل می كنند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلامبولی پلو تعداد بازديد: 693 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز