Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:51

4
اسفند
آبگوشت کرمانی

آبگوشت کرمانی

طرز تهیه آبگوشت کرمانی

آبگوشت کرمانی

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر :

 

نخود و لوبیا چیتی .......................نیم كیلو

پیاز............................................۲ عدد بزرگ

زردچوبه ....................................۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ..................................به مقدار لا زم

گوشت گوسفندی چرب................۵/۱ كیلوگرم

آب ...........................................۲ لیتر

به ............................................۲ عدد بزرگ

برگه ی آلوترش (ترشاله)..............۱۰۰ گرم

سیب زمینی..............................۶ تا ۷ عدد

رب ..........................................۴ قاشق غذاخوری

روغن.......................................۵۰ گرم

ترخون......................................۲ قاشق غذاخوری سرپر

شنبلیله....................................۱ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی پودر شده  ...............۱ قاشق سوپخوری

نمک........................................به اندازه ی لا زم

 

روش تهیه :

 

نخود و لوبیا را پاک كنید و از شب قبل خیس كنید. مقدار نصف نخود خیس خورده را با ۲ عدد پیاز و چربی گوشت، چرخ كنید و كنار بگذارید. سپس نخود باقیمانده و لوبیا را نیم پز كنید. حدود ۲ لیتر آب در یک قابلمه بزرگ بریزید. نخود و لوبیا را بیفزائید. وقتی جوش آمد، نخود و پیاز چرخ شده را با ادویه به آن اضافه كنید.

بعد گوشت را با به خرد شده و برگه ی آلوی تمیز شده به آن بیفزائید. وقتی گوشت نیم پز شد، سیب زمینی پوست گرفته را با رب سرخ شده در روغن، ترخون، شنبلیله و پودر لیمو عمانی بیافزائید، در نهایت نمک را افزوده حدود ۱ ساعت آبگوشت را روی شلعه ی ملا یم بگذارید تا جا بیفتد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آبگوشت کرمانی تعداد بازديد: 761 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز