سوپ نخود و اسفناج
مواد لازم:
روغن زيتون..................................2 قاشق سوپخوري
پياز ريز خرد كرده...........................1 عدد درشت
نمك .........................................1 پينچ
نخود پخته.................................450 گرم
آب مرغ.....................................1 ليتر (4 پيمانه)
سير رنده كرده .........................2 حبه
زعفران آسياب كرده................. يك چهارم قاشق چايخوري
زردة تخم مرغ همزده................3 عدد درشت
ماست..................................250 ميليليتر (1 پيمانه)
پاپريكا (فلفل قرمز شيرين)........به ميزان لازم
گشنيز خرد كرده.....................1 دستة كوچك
روش تهيه:
روغن زيتون را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد. پياز و نمك را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود.آنگاه نخود، آبمرغ و سير را افزوده و سوپ را بجوشانيد. سپس زعفران، زردة تخممرغها و ماست را در كاسة مناسبي بريزيد و يك پيمانه از سوپ داغ را به اين مخلوط بيفزائيد و هم بزنيد.
حالا آن را كم كم درون سوپ بريزيد و روي حرارت ملايم بپزيد تا غليظ شود. اكنون سوپ را براي پذيرائي، در سوپخوري بكشيد و رويش پاپريكا و گشنيز بپاشيد.