آش گندم
مواد لازم برای 10-12 نفر :
گندم................................250 گرم
نخود................................120 گرم
لوبيا سفيد.......................120 گرم
عدس.............................120 گرم
باقلا...............................120 گرم
اسفناج خرد كرده ...............2 كيلوگرم
نمك و فلفل......................به ميزان لازم
زردچوبه .........................به ميزان لازم
پيازداغ...........................4 قاشق سوپخوري
نعناداغ .........................4 قاشق سوپخوري
روغن مايع ....................50 ميليليتر
روش تهیه :
گندم و حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و جدا جدا بپزيد. آنگاه در قابلمة مناسبي تا نيمه آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. حالا گندم، حبوبات پخته و اسفناج را بيفزائيد. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را همراه با نيمي از پيازداغ و نعناداغ درون آش بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي در كاسة مناسبي بكشيد و با پيازداغ و نعناداغ بيارائيد.
يادآوري: بهتر است زردچوبه را 10 ثانيه در روغنداغ تفت دهيد. سپس به آش اضافه كنيد.