سوپ سبزی با ریزونی
مواد لازم برای 6 نفر :
آب ...........................................4 ليتر (16 پيمانه)
هويج خرد كرده ..........................3 عدد درشت
پياز خرد كرده ............................2 عدد درشت
كرفس خرد كرده........................2 ساقه
دانة فلفل سياه........................1 قاشق سوپخوري
برگ بو....................................4 عدد
جعفري..................................10 شاخه
روغن زيتون ............................1 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده (اضافي) .............1 عدد درشت
سير له كرده ..........................2 حبه
فيلۀ مرغ خرد كرده..................150 گرم
هويج خرد كرده (اضافي).............2 عدد متوسط
سيبزميني خرد كرده................2 عدد متوسط
رزماري....................................2 شاخه
پاستاي برنجي (ريزوني) ...........220 گرم
جعفري خرد كرده (اضافي) ........يك چهارم پيمانه
روش تهیه :
آب، هويج، پياز، كرفس، دانة فلفل سياه، برگ بو و جعفري را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد. آنگاه سوپ را صاف كنيد و كنار بگذاريد. سپس روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد.
پياز (اضافي)، سير و مرغ را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. حالا هويج اضافي، سيب زميني و رزماري را نيز افزوده و 5 دقيقه، تفت دهيد. اكنون آب صاف كردة سوپ را بيفزائيد و 10 دقيقه بجوشانيد.
آنگاه پاستا (ريزوني) را درون سوپ بريزيد و 5 دقيقة ديگر آن را بپزيد تا پاستا نرم شود. اينك جعفري (اضافي) را به سوپ بيفزائيد و بلافاصله آن را از روي حرارت برداريد.