Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:47

3
اسفند
ترشی قارچ

ترشی قارچ

طرز تهیه ترشی قارچ

ترشی قارچ

 

 

مواد لازم :

 

سركه ی سفید.............................۱ لیتر

برگ بو .......................................۲ برگ

دانه ی فلفل سیاه........................۲ قاشق چای خوری

 زنجبیل تازه.................................یک تكه ۵ سانتیمتری

جوز هندی...................................۱ عدد

قارچ ریز ....................................یک و یک دوم كیلوگرم

 

روش تهیه :

 

در ظرفی مناسب، سركه، برگ بو، فلفل، زنجبیل و جوز را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و در حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس محتوی ظرف را داخل صافی بریزید. سركه ی صاف شده را با قارچ  كه تمیز كرده و شسته اید  مخلوط كنید و حدود ۱ ساعت بجوشانید تا قارچ نرم شود. آنگاه داخل شیشه ی استریل شده ی گرم بریزید و زمانی كه سرد شد، در آن را محكم ببندید تا هوا داخل آن نشود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی قارچ تعداد بازديد: 771 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز