ترشی قارچ
مواد لازم :
سركه ی سفید.............................۱ لیتر
برگ بو .......................................۲ برگ
دانه ی فلفل سیاه........................۲ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه.................................یک تكه ۵ سانتیمتری
جوز هندی...................................۱ عدد
قارچ ریز ....................................یک و یک دوم كیلوگرم
روش تهیه :
در ظرفی مناسب، سركه، برگ بو، فلفل، زنجبیل و جوز را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و در حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس محتوی ظرف را داخل صافی بریزید. سركه ی صاف شده را با قارچ كه تمیز كرده و شسته اید مخلوط كنید و حدود ۱ ساعت بجوشانید تا قارچ نرم شود. آنگاه داخل شیشه ی استریل شده ی گرم بریزید و زمانی كه سرد شد، در آن را محكم ببندید تا هوا داخل آن نشود.