Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:47

3
اسفند
كنسومة گوجه‌فرنگي با نان برشته

كنسومة گوجه‌فرنگي با نان برشته

طرز تهیه كنسومة گوجه‌فرنگي با نان برشته

كنسومة گوجه‌فرنگي با نان برشته

 

 

 

مواد لازم براي 6 نفر

 

نان سفيد برشي .............................100 گرم

روغن زيتون....................................1 قاشق سوپخوري

پياز ريز خرد كرده.............................2 عدد درشت

سير له كرده.................................3 حبه

فيلة گوجه‌فرنگي خرد كرده.............1 كيلوگرم

آب مرغ......................................2 ليتر (8 پيمانه)

رب گوجه فرنگي........................ 2 قاشق سوپخوري

شكر........................................1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل ..............................به ميزان لازم

 

 

روش تهیه :

 

نان را به مربع‌هاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني فر بچينيد. آن‌گاه سيني را در فر داغ بگذاريد و نان را 10 دقيقه برشته كنيد. سپس روغن را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. پياز و سير را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم و سبك شود. حالا گوجه‌فرنگي را افزوده و 10 دقيقه، بجوشانيد. اكنون آب مرغ، رب گوجه‌فرنگي، شكر، نمك و فلفل را به سوپ بيفزائيد و آن را 15 دقيقة ديگر بپزيد تا سوپ قدري غليظ شود. حالا سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بكشيد و با نان برشته، بيارائيد.

يادآوري: در صورت تمايل مي‌توانيد قدري ريحان خرد كرده روي سوپ بپاشيد.

 

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كنسومة گوجه‌فرنگي با نان برشته تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز