Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:37

3
اسفند
سرکه هلو

سرکه هلو

طرز تهیه سرکه هلو

سرکه هلو

 

  

مواد لازم :

 

هلو ....................................................۵ كیلوگرم

(از هر نوعی كه باشد، فرق نمی كند)

سركه...................................................۱ لیتر

(از هر نوعی كه باشد، فرق نمی كند)

نمک ...................................................۲ قاشق غذاخوری

خمیرترش (خمیرمایه) ............................۱ قاشق غذاخوری

شكر .................................................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا هلو را بشوئید و به مدت ۲ ساعت روی پارچه خشک كنید. بعد هسته ی آن را بیرون آورید و ریز خرد كنید. سپس داخل ظرف مخصوص سركه بریزید و خمیر مایه، شكر و نمک را اضافه كنید و كمی چنگ بزنید تا همه ی مواد مخلوط شوند. بعد از بستن در ظرف، خمیر سفتی درست كنید و در ظرف را خمیر بگیرید تا هوا نكشد. ظرف را در جای خنک و خشک، به مدت ۲۵ تا ۳۰ روز نگه دارید. بعد از این مدت، در ظرف را باز كنید و ترشی را چنگ بزنید و از صافی رد كنید. حالا  مواد صاف كرده را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سرد كنید. سپس آن را در ظرفی بریزید و در جای تاریک نگه دارید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سرکه هلو تعداد بازديد: 871 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز