ترشی ذرت
مواد لازم :
آرد ذرت......................................۲ قاشق سوپ خوری
تمر هندی.................................۱ بسته ی ۲۵۰ گرمی
سركه ی انگور .........................۱ لیتر
دانه ی ذرت پخته......................۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز– قرمز.............۲ عدد متوسط
(از هر كدام به قطعات كوچک و خرد شده)
كره ی بادام زمینی..................۱ قاشق سوپ خوری
نمک....................................۱ قاشق چای خوری
پودر هل سبز........................یک دوم قاشق چای خوری
پودر میخک .........................یک دوم قاشق چای خوری
پودر دارچین...........................۱ قاشق چای خوری
شكر در صورت تمایل .............۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
ابتدا آرد ذرت را به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت بدهید. بعد تمر هندی– را كه در سركه حل و لعاب آن را صاف كرده اید– بیفزائید و هم بزنید تا گلوله نشود. سپس آن را روی شعله ی ملا یم بگذارید. بعد از جوش آمدن، ذرت پخته و فلفل دلمه ای سبز و قرمز را نیز اضافه كنید و بعد از مدتی، كره ی بادام زمینی را بیفزائید تا پنج دقیقه بجوشد. شعله را خاموش و ادویه جات را اضافه كنید و بعد از سرد شدن، در شیشه ی استریلیزه شده بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری!
به جای تمر هندی، می توان از آلوقرمز پخته كه لعاب آن را گرفته اید– استفاده و آرد ذرت را نیز حذف كنید. مقدار آلو قرمز، ۱ كیلوگرم می باشد.