Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:05

3
اسفند
آش سیرابی

آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی

آش سیرابی

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

سیرابی..................................................................نصف یک عدد

كرفس.....................................................................نصف ساقه

برگ بو......................................................................۲ برگ

هویج  ......................................................................یک عدد

نخود و لوبیا، عدس و جو ..............................................از هر كدام یک استكان متوسط

سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج و گشنیز) .....................۵۰۰ گرم

كشک ......................................................................۳۰۰ گرم

نمک و فلفل و ادویه ....................................................به میزان لا زم

زعفران....................................................................یک قاشق چای خوری

نعناع خشک............................................................یک قاشق سوپ خوری

پیاز داغ...................................................................یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

برای تمیز كردن پرزهای روی سیرابی، پس از اینكه كاملا  شسته و تمیز شد، آب را جوش بیاورید، یک لحظه آن را در آب جوش قرار دهید و بلا فاصله از آب خارج كنید و با كارد رویش بكشید تا پرز اضافی آن گرفته شود و سیرابی تمیز و سفید گردد.

سیرابی را با قیچی تكه تكه كنید و از شب قبل در آب سرد بخیسانید و آب (جهت از میان بردن بوی سیرابی) آن را مرتبا عوض كنید. بعد آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت با كرفس، پیاز و برگ بو و هویج، در دمای بالا  و ترجیحا با زودپز بپزید. نخود، لوبیا و عدس را از ۱۲ ساعت قبل بخیسانید و ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض كنید و بگذارید كاملا  بپزد.

جو را جداگانه بخیسانید و بگذارید بپزد (قبل از پخت، نمک به آن نیفزائید).

سبزی ها را بشوئید و خرد كنید. بعد همه ی مواد پخته شده را با هم مخلوط و سبزی ها را به آن اضافه كنید. ۱۵ دقیقه قبل از میل كردن، كشک را به آن بیفزائید. ادویه جات و نعناع را با هم تفت دهید و كمی از آن را به آش اضافه كنید; كمی هم برای تزئین كنار بگذارید. اكنون روی آش را با زعفران، نعناع داغ و كشک، تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آش سیرابی تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز