پلو اسفناج با هویج
مواد لازم برای 4-6 نفر :
اسفناج...................................۵۰۰ گرم
هویج ........................................۱ عدد
پیاز ..........................................۲ عدد
گل كلم ................................۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی...............................۴ عدد
روغن مایع ................................یک چهارم پیمانه
نمک .......................................یک دوم قاشق چای خوری
زردچوبه....................................۱ قاشق چای خوری
ادویه ی مخصوص...................... یک دوم قاشق چای خوری
برنج ......................................۳۰۰ گرم
زعفران حل شده ........................۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ...............................۴۰۰ گرم
كره ......................................۲۵ گرم
روش تهیه :
اسفناج را بعد از شستن، به قطعات كوچک خرد و كمی بخارپز كنید، طوری كه آب نداشته باشد. هویج را پوست بكنید و به صورت دلخواه خرد كنید. پیاز را خلا ل و سرخ كنید.
گل كلم را گل گل كوچک و گوجه فرنگی را نگینی كنید و به مواد بالا بیفزائید. اكنون تمام این سبزیجات را روی حرارت ملا یم همراه با كمی روغن تفت دهید تا مزه دار شوند. سپس با نمک و كمی زردچوبه و ادویه ی مخصوص، به غذا طعم دهید. برنج را كه از قبل خیس كرده اید آبكش كنید. در ظرف پیركس چرب شده، یک لا یه برنج و لا یه ی بعدی را از مواد بالا اضافه كنید.
بعد روی آن زعفران حل شده و پنیر پیتزای رنده شده بپاشید تا تمام سطح مواد را بپوشاند.
در آخر، یک لا یه برنج آبكش شده بریزید و روی آن را صاف كنید و فویل بپیچید تا برنج شما خشک نشود به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید كره ی آب شده را نیز موقع میل كردن روی برنج بدهید. اینک غذای شما، آماده ی نوش جان كردن است.
نكته: برای تهیه ادویه مخصوص به صفحه۷۵ رجوع شود. در ضمن ادویه مخصوص پلو در عطاری ها موجود است.